reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczyny :). Nieśmiało Was podczytuję, rzeczy o których piszecie (np.wózki) jeszcze mnie nie dotyczą, ale mam nadzieję,że w razie pytań dotyczących problemów wczesniejszej ciąży - pomożecie :) . Znaczna część z Was kojarzę z wątku o in vitro i bardzo się cieszę, że ciaze rozwiajaja się prawidłowo.
Super że się udało i witamy [emoji3]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

To moje z 28tygodnia:
1514466518-f59ffda34e0fc5d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7]take mi sie marzy ! To poczekam jeszcze, bo połówkowe mam za darmo a jak ma nic nie być widać to sie wkurzę ze dopłacałam za 4 d [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny powtórzyłam badanie moczu i wszystko ok :) brak bakterii i ketonow. Wizytę przełożyli mi na wcześniejszą godzinę i już jestem po - wszystko dobrze :) Dzisiaj gdy jadłam pączka dzidziuś tak pięknie zapukał, że nie miałam żadnych wątpliwości czy to ruchy maluszka :) Chyba posmakował mojemu maleństwu pączek :D A teraz siedzę i czuję jak się kręci w brzuszku :D niesamowite :)
Któraś z Was pisała, że bez seksu można żyć. Potwierdzam! Ja żyję tak od września :D
@Ropuszka666 pisałaś, że od nowego roku inna dziewczyna przejmuje kalendarz. Mam wizytę u ginekologa prowadzącego 18.01 i nie wiem czy dzisiaj Ciebie czy już @jasani prosić o wpis do kalendarza.

reklama
Do góry