reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

HALO!HALO!HALO!

Moje drogie nastał ten dzień gdy wkleiłam ostatni raz kalendarz . Od nowego roku przekazuje pałeczkę
@jasani
Mam nadzieje ze jak po porodzie was tu odwiedzę to kalendarz zapełni się ogromną ilością przyszłych Mam z forum kto po invitro [emoji846]
Dziękuje wam że mogłam ten piękny ale ciężki okres w życiu dzielić z wami [emoji8]
W nowym roku dziewczyny spokojnych ciąż i szybkich porodów [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a Usg3,4d połówkowe warto? Czy lepiej poczekać do 3 trymestru?

To moje z 28tygodnia:
1514466518-f59ffda34e0fc5d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O jak fajnie [emoji1316]
Głównie chyba dlatego,ze mój lekarz prowadzący tam pracuje [emoji6] ale słyszałam dość dobre opinie, opieka nad noworodkiem dobra, wyremontowany, miejsce zawsze jest i leżałam tam na ginekologii...
Powiecie jak było bo Wy wcześniej [emoji12]
A Wy dlaczego tam?

A planujecie szkole rodzenia? Bo ja właśnie tam planuje sie zapisać [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja jestem z tego miasta :)
Lezalam dwa razy i szpital jest ok. Opieka też dobra
I teraz od stycznia zaczynam tam szkole rodzenia.
Po porodzie zdam relacje
A jaki lekarz?

HALO!HALO!HALO!

Moje drogie nastał ten dzień gdy wkleiłam ostatni raz kalendarz . Od nowego roku przekazuje pałeczkę
@jasani
Mam nadzieje ze jak po porodzie was tu odwiedzę to kalendarz zapełni się ogromną ilością przyszłych Mam z forum kto po invitro [emoji846]
Dziękuje wam że mogłam ten piękny ale ciężki okres w życiu dzielić z wami [emoji8]
W nowym roku dziewczyny spokojnych ciąż i szybkich porodów [emoji8][emoji8][emoji8]

Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród. Za zdrówko córci :)

Ja po połówkowym. Padam na twarz, od 12 walczyłam, żeby mała się odwróciła. Od słodyczy juz wymiotować mi się chce:p pomogła zimna cola. Z dzieckiem wszystko dobrze, waży 330g. Mam nisko łożysko ale mam nie panikować tylko się oszczędzać. Zero sexu i dźwigania.
Bez sexsu da się żyć :-) ważne ze z maleńką wszystko dobrze.

HALO!HALO!HALO!

@jasani

Trzymam kciuki za Was,pochwal się swoim cudem jak juz urodzisz,a tymczasem odpoczywaj :-)

reklama
HALO!HALO!HALO!

@jasani

Kiedy to zleciało??!! Dopiero co przejmowałaś sama kalendarz :)

Do góry