Też o tym słyszałam. Ja mam 173 cm więc też odpadaHmm stałam trzy razy przy tych wózkach i twierdze ze one są produkowane dla osób które osiągają Max 160cm . Jest tak niski ze czułam się komicznie przy nim a mam zaledwie 172 wiec jak mój podszedł do niego to już w ogóle [emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja byłabym chętna, ale za dalekoNo właśnie!! Mój M ma 2 metry [emoji23] i tak cos czułam ,ze niski jest.... w styczniu na sklepy jadę!! Któraś chętna z Wrocka na clubbing po bobo sklepach [emoji6]?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No nie wiem czy w każdym przypadku, bo np do joolza 3w1 mam Maxi cosi lub cybex aton m i pisały dziewczyny, że to dobre foteliki.Tak właśnie gdzieś przeczytałam. Czyli wózek 2w1 dzięki [emoji8][emoji8]
@Ropuszka666 a jaki Ty masz dokładnie model fotelika? Taki jak tutaj? Link do: JOOLZ DAY 2 EARTH (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Cybex ATON M - BoboWózki
Ropuszka666
Fanka BB :)
No nie wiem czy w każdym przypadku, bo np do joolza 3w1 mam Maxi cosi lub cybex aton m i pisały dziewczyny, że to dobre foteliki.
@Ropuszka666 a jaki Ty masz dokładnie model fotelika?
Aton M mam Ja a do tego 3w1 wybierasz właśnie jakie tam proponują tylko ze to cenowo wychodzi tak jakbyś kupiła to i tak osobno nie jest jakoś super okazyjnie . Wiec warto poszukać gdzieś okazyjnie lub promocyjnie .
Ropuszka666
No nie wiem czy w każdym przypadku, bo np do joolza 3w1 mam Maxi cosi lub cybex aton m i pisały dziewczyny, że to dobre foteliki.
@Ropuszka666 a jaki Ty masz dokładnie model fotelika? Taki jak tutaj? Link do: JOOLZ DAY 2 EARTH (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Cybex ATON M - BoboWózki
Bobisia tu przeliczyłam i się opłaca na tym linku co wysłałaś biorąc pod uwagę ze zawsze jak pomeczysz ich mailowo to 5-7% urwiesz z ceny przy pakiecie 3w1
Taki dokładnie?Aton M mam Ja a do tego 3w1 wybierasz właśnie jakie tam proponują tylko ze to cenowo wychodzi tak jakbyś kupiła to i tak osobno nie jest jakoś super okazyjnie . Wiec warto poszukać gdzieś okazyjnie lub promocyjnie .
I rozumiem że gdy dzidziuś urośnie można wymienić w nim wkładkę a baza pozostaje ta sama? Masz może gdzieś link jak wygląda ta wkładka redukcyjna? Bo ja już się pogubilam
Załączniki
Mi się takie nie widzą wizualnie ale wydają się wygodnymi wózkamiA Stokke Xplory?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
A Stokke Xplory?
A Stokke Xplory?
MlodaGosia
Aktywna w BB
Zgadzam się z Wami co do wózka 2w1 i osobno fotelik najlepiej taki który ma potwierdzone testy bezpieczeństwa. Ja miałam recaro privia. Foteliki mają specjalne adaptery, dzięki którym można wczepić go w wózek, no i montowanie isofix w samochodzie polecam bardzo duża wygoda.
kredka82
Co myślicie o anex sport?moja kumpela ma podoba mi się ale strasznie duży mi się wydaje na żywo
A może wy znacie jakieś fajne małe wózki 3w1
Fajny ale kolorystyka jak dla mnie okropna.
Jest rewelacyjny. Przejechalam nim po sklepie i super mimo ze przez neta mi sie nie podobal to na zywo oczarowal. Ale... no wlasnie jest duze ale... gondola ma to miejsce gdzie sa nogi tak jakby rozdzielone bo tamtedy idzie rurka wozka. Wiec dziecko musi miec kazda moge po boku i to wciecie w srodku. Wiec nawet spiworek musi byc na dwie nogi co mi sie nie podoba. Wiec wozek odpadl.A Stokke Xplory?
Poza tym przemyslalam wszystko i jednak nie chce wydac az tak duzo na wozek dlatego stwierdzilam ze wozki ktore mi sie podobaly w ok 5000zl odpadaja bo taki za 2tys tez spelni swoje zadanie. Cale leczenie bez zadnych refundacji przez lata i kilkukrotne w ciagu kazdego roku wyjazdy do pl troche nas wyczyscily z kasy wiec postaram sie nie kupowac nic nad wyraz. Oczywiscie to tylko moje zdanie[emoji6]
Co do fotelika to ja sie wlasnie zastanawiam czy baze kupowac. Teoretycznie mam w planach codzienne spacery wiec i jakies zakupy po drodze zrobie a ze nie np. mam tu rodziny to nie bede dziecka podrzucac do rodzicow, pracuje w domu wiec tez to innaczej. Na wieksze zakupy pojade ja sama lub m jak wroci z pracy. I tak na prawde to na chwile obecna wydaje mi sie ze nie za czesto mala bedzie jezdzic. A jak sie okaze ze jefnak to baze moge dokupic w kazdej chwili.
A jeszcze mialam napisac co do cybexow to ja moze jakas dziwna jestem ale one mi sie srednio podobaja.. i nawet nie bralam zadnego pod uwage..
reklama
No właśnie mam podobne wrażenie. Wiadomo, że dla naszych przyszłych dzieciaczków chcemy tego, co najlepsze, jednak kupujemy mnóstwo niepotrzebnych rzeczy. My większość będziemy pożyczać, wózek, łóżeczko, wanienka, wiadomo fotelik samochodowy i materac do łóżeczka będą nowe. Dla wszystkich zakręconych mam polecam książkę "Dziecko bez kosztów", moje zapędy zakupowe nieco wyhamowałaJa juz mam dosyć [emoji31] a Ty mi jeszcze o materacach? Zaczynam sie zastanawiać na ile te wszystkie „dobre” produkty są potrzebne i czy bez nich dziecko jest gorsze bądź chore i po co ktoś tyle tego wymyśla? Przecież kiedyś nie było takich ******* i wszyscy byli zdrowi i zadowoleni [emoji848]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"