Ja też "sprzątam" - tzn. leżę na kanapie i mówię mężowi co trzeba zrobić właśnie "skończyliśmy" sprzątać kuchnię i bierzemy się za odkurzanie A jutro "ubieramy" choinkęA co to ciezarowki przesypiają ostatni weekend przed świetami? Bo ja to zarobiona dzisiaj jestem, cały czas sprzątam [emoji31] ambitny plan ogarnąć WSZYSTKIE zaległości roczne, szafki,zakamarki,pod łóżkiem itd....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja też "sprzątam" - tzn. leżę na kanapie i mówię mężowi co trzeba zrobić właśnie "skończyliśmy" sprzątać kuchnię i bierzemy się za odkurzanie A jutro "ubieramy" choinkę
Heheh takie „sprzątanie” to marzenie [emoji12] Mój M tez trochę porobił ale sie buntuje i najpierw musi sie nagadać a potem sprząta [emoji23]
Przyznaj sie co upolowałas fajnego [emoji6]
Ja na pacKe z HM czekam do dziś a zamówiłam 1.12 [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mój też czasami coś mruczy sobie pod nosem, ale i tak zrobi wszystko o co poproszę Sprzątalam przez 9 lat wspólnego mieszkania. Nic się nie stanie jeśli mąż wyręczy mnie przez te kilka miesięcy. I odkryłam, że całkiem dobrze sobie radzi z porządkamiHeheh takie „sprzątanie” to marzenie [emoji12] Mój M tez trochę porobił ale sie buntuje i najpierw musi sie nagadać a potem sprząta [emoji23]
Przyznaj sie co upolowałas fajnego [emoji6]
Ja na pacKe z HM czekam do dziś a zamówiłam 1.12 [emoji58]
Nic jeszcze nie kupiłam. Startuje z zakupami dla dzidziusia od połowy stycznia. I zaczynam od ubranek, kocykow itp. Tzn. chyba mam już torbę do wózka. Pod choinkę dostanę torbę O pocket i o bag standard i chyba tą standard wykorzystam jako torba do wózka. Planuje zakup wózka joolz day 2, ale torba z joolza nie bardzo przypadła mi do gustu, a widziałam, że dużo mamusiek w taki sposób wykorzystuje o bag. Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, ale może się sprawdzi
Ostatnia edycja:
Pixie_Dixie
Mój też czasami coś mruczy sobie pod nosem, ale i tak zrobi wszystko o co poproszę Sprzątalam przez 9 lat wspólnego mieszkania. Nic się nie stanie jeśli mąż wyręczy mnie przez te kilka miesięcy. I odkryłam, że całkiem dobrze sobie radzi z porządkami
Nic jeszcze nie kupiłam. Startuje z zakupami dla dzidziusia od połowy stycznia. I zaczynam od ubranek, kocykow itp. Tzn. chyba mam już torbę do wózka. Pod choinkę dostanę torbę O pocket i o bag standard i chyba tą standard wykorzystam jako torba do wózka. Planuje zakup wózka joolz day 2, ale torba z joolza nie bardzo przypadła mi do gustu, a widziałam, że dużo mam w taki sposób wykorzystuje o bag. Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, ale może się sprawdzi
Ej to Ty juz zaawansowane plany zakupowe masz. Ja muszę wybrac sie do sklepu,żeby powozić pare wózków a dodatki to myślałam,ze sie załapie na jakieś targi, Teraz były Mamaville w Warszawie ale we Wro nie wiem czy bedą. I w styczniu tez juz chyba zacznę [emoji6] Ale mam pomysł na kącik dla maluszka w sypialna, znaczy remont sypialni [emoji51]mąż jest zaaachwycony [emoji12]
@Pixie_Dixie To coś długo czekasz. Ja zawsze czekałam max tydzień. Pokaż co zamówiłas
Pixie_Dixie
@Pixie_Dixie To coś długo czekasz. Ja zawsze czekałam max tydzień. Pokaż co zamówiłas
No mega długo!!! Napisali mi e-mail,ze przepraszają bla bla i dali zniżkę na kolejne zakupu.... i znów na nie czekam [emoji23]
Pixie_Dixie
Miałam problem z rozmiarami, teraz większość rzeczy na jesień /zimę jest dla maluszków wiec kupiłam „na zapas” oby były dobre we wrześniu na Henrhka
Pixie_Dixie
Pixie_Dixie
Na 68 to tak na 5 miesiecy bedzie?
reklama
Pixie_Dixie