reklama
Gratuluję [emoji4] witamy i niech dalsze miesiące przebiegają kwitnaco.No hej dziewczyny. Jestem z forum kto po in vitro. To dopiero moj jakis poczatek 7 tygodnia wiec nie wiem czy moge byc juz ciezarowka??
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Fanka BB :)
Ja tez uwazam ze inny lekarz i inny sprzet rozeieja watpliwosciRozumiem Twój niepokój. Bądź dzielna i wytrzymaj do wtorku chyba, że chcesz pójść do innego lekarza by ocenił malucha. Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!!!
Pixie_Dixie
Co to za określenie tętno powolne... uważam, że lekarz niepotrzebnie Cie stresuje bo nawet tego „wolnego” tętna nie zmierzył. Prawdą jest że serduszko się rozkręca tak nawet chyba miała @Pixie_Dixie
Nie liczyl dokladnie bo wszystko bylo slabo widoczne. Ale na monitorze faktycznie bylo widac ze bije raz na jakis czas a powinno bic szybciej
Kochane moze i macie racje. Po prostu jak mi lekarz powiedzial ze powinno bic dwa razy szybciej to mi sie nogi ugiely. Tak bardzo po prostu sie boje....
Tak u mnie było. Lekarz nawet nie chciał sprawdzać tetna bo twierdzi , ze nie ma co go tam „ruszać” tak wcześnie ale ja sie uparłam i było Chyba 132... wiec ja juz sie martwiłam, ale serduszko sie rozkręciło [emoji6] Wiem,ze teraz Ci ciężko ale staraj sie nie myśleć o tym i sie nie martwic bo moze to tylko zaszkodzić a we wtorek napewno bedzie wszystko dobrze .
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nataliaa93
Dziewczynki które urodziły, wasze maluszki maja kolki? My niestety to przechodzimy.. Mała wieczorem jest bardzo niespokojna, dużo płacze, krzyczy, mamy kropelki i czopki, ale czopki już ostateczność :/
Jak pomóc maleństwu? Jest mi jej bardzo szkoda że się tak męczy
Aguleczka29
Mnie można wpisać na 22 grudnia na pierwsze badania prenatalne :-)@ajka89
@Ropuszka666
Życzę nam tylko dobrych wieści [emoji6]
***MAMUSIOWY KALENDARZ***
***WITAMY NA ŚWIECIE***
CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania
SIERPIEŃ
14: Rustynka - synek Franciszek
18: Jaskolcia - córeczka Zosia
mokate66 - synek Pawełek
WRZESIEŃ
03: Jogo - synek Eryczek
10: Huanita - synek Szczepanek
28: anetka303 Ola i Piotruś
LISTOPAD
04: Oska305 - parka Tobiasz i Sara
12: tusiaczzek1988 - Przemuś i Sebastianek
18: Ilona88 - synuś Oskar
21: Nataliaa93 -córeczka
27: M@gda - córeczka Żywia
GRUDZIEŃ
03: Małgoś86 - synuś Julianek
07: Ewunka - córeczka Marcelinka
12: Joko86 - synuś Franciszek
13: adunnnia90 - parka Oliwka i Filipek
***WIZYTY***
14: ajka89 - wizyta u gin prowadzącego
14: Ropuszka666 - wizyta u gin prowadzącej
15: Evelin83- połówkowe
18: dreamscometrue - wizyta u gin prowadzącego
19: meg86 - wizyta u gin prowadzącego
20: gosia2889 - wizyta u gin prowadzącego
21: gooossia17 - wizyta u gin prowadzącego
27: Vinszka - III USG prenatalne
28: Agnieś191 - połówkowe
28: Bobisia - wizyta u gin prowadzącego
STYCZEŃ
08: Evelin83 - wizyta u lekarza prowadzącego
11: Bobisia - Usg połówkowe
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
07.01.2018- dreamscometrue : [emoji1283] Zosia
31.01.2018- Ropuszka666 [emoji1283] Sara
11.02.2018 - kropka129 [emoji128] Leoś
01.03.2018 - Vinszka [emoji128]chłopczyk
03.03.2018 - gosia2889 ???
04.04.2018 - kredka82 dziewczynka [emoji1283] ???
05.04.2018 - evulek111 dziewczynka [emoji1283]
05.04.2018 - meg86 dziewczynka [emoji1283]
07.04.2018 - Madzi-Badzia89 ???
10.04.2018 - ludek [emoji1283] dziewczynka
04.05.2018 - Nina001 [emoji128]chłopczyk
06.05.2018 - Evelin83 chłopczyk [emoji128]
12.05.2018 - Agnieś191 dziewczynka [emoji1283]
01.06.2018 - Bobisia dziewczynka [emoji1283]
06.06.2018 - Pixie_Dixie chłopczyk [emoji128]
13.06.2018 - ajka89 ???
01.07.2018 - Peugeotka36 ???
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ropuszka666 Mam pytanko bo ty pewnie już obcykana w jakiej poradni diabetologicznej się leczysz w ZS chyba że u siebie tam w mieście się leczysz,ew czy coś wiesz o poradni na Arkońskiej w szpitalu lub Police? bo ja mam tam się dowiedziec o terminy a to jest na NFZ a wiadomo jak na NFZ czas oczekiwań;/ chciałam prywatnie iść do diabetologa ale gin mój mówi by dowiadywać się na Arkońskej a wiadomo człowiek chciał by jak najszybciej.Dzięki za info
Ropuszka666
@Ropuszka666 Mam pytanko bo ty pewnie już obcykana w jakiej poradni diabetologicznej się leczysz w ZS chyba że u siebie tam w mieście się leczysz,ew czy coś wiesz o poradni na Arkońskiej w szpitalu lub Police? bo ja mam tam się dowiedziec o terminy a to jest na NFZ a wiadomo jak na NFZ czas oczekiwań;/ chciałam prywatnie iść do diabetologa ale gin mój mówi by dowiadywać się na Arkońskej a wiadomo człowiek chciał by jak najszybciej.Dzięki za info
W Policach przyjmuje dr Ogonowski podobno jest najlepszy z najlepszych w tematach cukrzycy ciążowej ale niezbyt przyjemny w kontaktach międzyludzkich [emoji6]. Ja czekałam do niego ale niestety mój stan nie pozwolił mi dłużej czekać na NFZ i poszłam prywatnie . Chodzę w Szczecinie na Ku Słońcu na przeciw cmentarza do dr n. med. Małgorzata Julita Świder . Jest wymagająca i na bank nie popuści ci złych wyników . Bierze 150 zł ale wizyta co trzy-cztery tygodnie a tak kontakt mailowy dwa razy w tygodniu z kontrola pomiarów . Jak powiedziałam przez tel ze jestem w ciazy to odrazu usłyszałam ze sprawa priorytetowa i przyjęli mnie w ciągu dwóch dni. Co do Arkonskiej nie pomogę bo nie znam tam lekarzy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki które urodziły, wasze maluszki maja kolki? My niestety to przechodzimy.. Mała wieczorem jest bardzo niespokojna, dużo płacze, krzyczy, mamy kropelki i czopki, ale czopki już ostateczność :/
Słyszałam, ze niemieckie kropelki Sab Simplex działają cuda. Tyle mogę doradzić, bo dopiero czekam na Maleństwo [emoji8]
reklama
Napisałam privW Policach przyjmuje dr Ogonowski podobno jest najlepszy z najlepszych w tematach cukrzycy ciążowej ale niezbyt przyjemny w kontaktach międzyludzkich [emoji6]. Ja czekałam do niego ale niestety mój stan nie pozwolił mi dłużej czekać na NFZ i poszłam prywatnie . Chodzę w Szczecinie na Ku Słońcu na przeciw cmentarza do dr n. med. Małgorzata Julita Świder . Jest wymagająca i na bank nie popuści ci złych wyników . Bierze 150 zł ale wizyta co trzy-cztery tygodnie a tak kontakt mailowy dwa razy w tygodniu z kontrola pomiarów . Jak powiedziałam przez tel ze jestem w ciazy to odrazu usłyszałam ze sprawa priorytetowa i przyjęli mnie w ciągu dwóch dni. Co do Arkonskiej nie pomogę bo nie znam tam lekarzy .