reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki które urodziły, wasze maluszki maja kolki? My niestety to przechodzimy.. Mała wieczorem jest bardzo niespokojna, dużo płacze, krzyczy, mamy kropelki i czopki, ale czopki już ostateczność :/
Jak pomóc maleństwu? Jest mi jej bardzo szkoda że się tak męczy :(
A jakie kropelki podajesz?
U nas też przez jakiś czas był problem co prawda nie kolki ale zaparcia czyli też płacz prężenie się itd... U nas pomogły kropelki bobotic forte tylko ile dziecko ma ? Bo one są od 28 dnia życia Sap simplex nie zdał egzaminu. Każde dzieciątko jest inne i na każde działa coś innego . Możesz masować brzuszek , podkurczać nóżki są też takie termofrki z pestek wiśni do podgrzewania w mikrofali są super tylko przykładać przez pieluszkię żeby nie przesadzić z temperatura.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki które urodziły, wasze maluszki maja kolki? My niestety to przechodzimy.. Mała wieczorem jest bardzo niespokojna, dużo płacze, krzyczy, mamy kropelki i czopki, ale czopki już ostateczność :/
Jak pomóc maleństwu? Jest mi jej bardzo szkoda że się tak męczy :(

Bidulka ☹️ znalazłam cos takiego....
1513415481-26762d0130f36c1b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A jakie kropelki podajesz?
U nas też przez jakiś czas był problem co prawda nie kolki ale zaparcia czyli też płacz prężenie się itd... U nas pomogły kropelki bobotic forte tylko ile dziecko ma ? Bo one są od 28 dnia życia Sap simplex nie zdał egzaminu. Każde dzieciątko jest inne i na każde działa coś innego . Możesz masować brzuszek , podkurczać nóżki są też takie termofrki z pestek wiśni do podgrzewania w mikrofali są super tylko przykładać przez pieluszkię żeby nie przesadzić z temperatura.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy espumisan 100,czasem pomaga, ale czasami to już nie wiemy co robić, w ostateczności dajemy czopek, dzisiaj w nocy nic nie pomagało, prezyla się, płacz, krzyk, ani pić nie chciała... Mała ma 3 tygodnie

Nam na kolkę pomógł sab simplex, espumisan był za słaby. Różnica w zachowaniu ogromna, dziecko po kilku dniach się uspokoiło, a było ciągłe prężenie i krzyki. Do tego podawalismy i cały czas podajemy probiotyk dicoflor. Nam położna zalecała masaż shantala, na Youtube są filmiki jak się co robi.

reklama
A co to ciezarowki przesypiają ostatni weekend przed świetami? Bo ja to zarobiona dzisiaj jestem, cały czas sprzątam [emoji31] ambitny plan ogarnąć WSZYSTKIE zaległości roczne, szafki,zakamarki,pod łóżkiem itd....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry