Dziewczyny poszukuje kleju do tapet, który jest bezpieczny dla ciężarówek i małych dzieci. Orientujecie się może w tym temacie i możecie polecić jakąś konkretną markę? Ewentualnie może znacie jakieś bezpieczne farby do ścian? Mamy małe mieszkanie, a ja nie chciałabym wdychac tej chemii...
reklama
jasani
Fanka BB :)
Z tego co czytałam to w miarę bezpieczne są farby lateksowe.Dziewczyny poszukuje kleju do tapet, który jest bezpieczny dla ciężarówek i małych dzieci. Orientujecie się może w tym temacie i możecie polecić jakąś konkretną markę? Ewentualnie może znacie jakieś bezpieczne farby do ścian? Mamy małe mieszkanie, a ja nie chciałabym wdychac tej chemii...
Nina001
Witaj w klubie remontowych ciężarówek Mój M. wczoraj pomalował połowę mieszkania. Na ten czas zamieszkałam u siostry. Jeśli możesz to nie przebywaj w otoczeniu malowanych ścian. Gdy już farba wyschnie to mimo zmienionego zapachu nie jest to sytuacja dla nas groźnaDziewczyny poszukuje kleju do tapet, który jest bezpieczny dla ciężarówek i małych dzieci. Orientujecie się może w tym temacie i możecie polecić jakąś konkretną markę? Ewentualnie może znacie jakieś bezpieczne farby do ścian? Mamy małe mieszkanie, a ja nie chciałabym wdychac tej chemii...
Niestety nie mam gdzie się przenieść na czas remontu. Nikt z rodziny nie mieszka w tym samym mieście. Do rodziców dzieli nas 300 km.Witaj w klubie remontowych ciężarówek Mój M. wczoraj pomalował połowę mieszkania. Na ten czas zamieszkałam u siostry. Jeśli możesz to nie przebywaj w otoczeniu malowanych ścian. Gdy już farba wyschnie to mimo zmienionego zapachu nie jest to sytuacja dla nas groźna
Nina001
Może na stronie producenta danej farby znajdziesz informacje co do kobiet w ciąży. Znajomi może mają wolną kanapę? Farby szybko schną ale dobrze by bylo byś pierwszą noc spędziła poza ich zasięgiem.Niestety nie mam gdzie się przenieść na czas remontu. Nikt z rodziny nie mieszka w tym samym mieście. Do rodziców dzieli nas 300 km.
Ja spalam w tym samym mieszkaniu jak dziecka pokój mąż malował, drzwi były caly czas zamkniete a okno otwarte i nic nie było czuc w pozostałej części mieszkania. Ale teraz w warunkach zimowych ciężko o otwarte okno cały czas...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
kredka82
Kurde nas tez czeka malowanie... na pewno w sypialni chce jedna sciane przejmowac mimo ze niedawno malowana bo cala na jasno szary a jedna sobie wymyslilam na pudrowy lila/fiolet i nie pasuje mi teraz zeby zrobic kacik dla dziecka. Wiec m nie ma wyjscia. Salon tez chcemy pomalowac ale moze blizej wiosny
Znalazłam taką farbę
Link do: Baby's Only, Bezpieczna farba do malowania ścian w
Link do: Baby's Only, Bezpieczna farba do malowania ścian w
Nina001
U nas początkowo miał być remont tylko pokoju malucha Skończyło się na malowaniu całego mieszkanie i wymianie mebli w dwóch pokojach! Wicie gniazda pełną parą!!!Kurde nas tez czeka malowanie... na pewno w sypialni chce jedna sciane przejmowac mimo ze niedawno malowana bo cala na jasno szary a jedna sobie wymyslilam na pudrowy lila/fiolet i nie pasuje mi teraz zeby zrobic kacik dla dziecka. Wiec m nie ma wyjscia. Salon tez chcemy pomalowac ale moze blizej wiosny
reklama
kredka82
No mi nie zalezy az tak bo dom wynajmujemy i mam nadzieje ze do 2 lat nas juz tu nie bedzie.U nas początkowo miał być remont tylko pokoju malucha Skończyło się na malowaniu całego mieszkanie i wymianie mebli w dwóch pokojach! Wicie gniazda pełną parą!!!