Ja mam 56 i 62 ale do szpitala spakowałam 56Ja mam jeszcze kilka na 50 ale ja w ciąży bliźniaczej i liczę się z tym. Ze dzieciaczki mogą być mniejszen[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Pytam, bo ja jestem zielona w tym temacie. Koleżanki nie mają jeszcze dzieci, a najmłodsze dziecko w rodzinie (na obecną chwilę) kończy w przyszłym roku 18 lat więc nawet nie mam kogo się poradzić. Zapewne jeszcze nie raz będę się do Was dziewczyny zwracała o pomocJa mam 56 i 62 ale do szpitala spakowałam 56
kredka82
Fanka BB :)
Tez tak mowilam... a plci jak nie mielismy potwierdzonej tak dalej nie mamy a juz w 6tym miesiacu jestem...Dziewczyny szalejecie Ja dopiero zaczynam szaleć po połówkowym
kredka82
Ja tez mam taki plan obiadowy[emoji16] tylko jeszcze sie zastanawuam czy by gulaszu z indyka nie zrobic[emoji16]O 6 rano mojego M poprosiłam o placki z jabłkami, wyszły przepyszne! Na obiad obowiązkowo będą placki ziemniaczane z gulaszem! Czas skreślić z listy kolejną zachciankę
M@gda
Moderatorka
A ja wlasnie dokupilam troche couszkow od znajomej bo nie spodziewalam sie ze dzidsia bedzie miala tylko 51cm.A ja już nie mam miejsca na ciuszki dla mojego Franka... Półtorej komody ciuchów dla maluszka...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie wiesz jaka płeć? Mi powiedzieli, że dziewczynkaTez tak mowilam... a plci jak nie mielismy potwierdzonej tak dalej nie mamy a juz w 6tym miesiacu jestem...
Dziewczyny tak mnie nakręciłyscie na zakupy, że chyba w przyszłym tygodniu zamawiam to:
Załączniki
Ewunka
Ja mam kilka sztuk na 45 cm....A ja wlasnie dokupilam troche couszkow od znajomej bo nie spodziewalam sie ze dzidsia bedzie miala tylko 51cm.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale spakowałem jej do szpitala 52 zamawiałam gruba
Agnieś191
Kupuj, kupujJeszcze nie wiesz jaka płeć? Mi powiedzieli, że dziewczynka
Dziewczyny tak mnie nakręciłyscie na zakupy, że chyba w przyszłym tygodniu zamawiam to:
Jaki rozmiar? 56?Kupuj, kupuj
reklama
jasani
Dziewczyny naprawdę mnie zadziwiacie tymi zakupami. Ja to jeszcze w ogóle o tym nie myślę. Na razie oglądałam tylko butelki i głowa mnie rozbolała od tego. Nie wiedziałam, że tego jest tyle. A Wy macie już może wybrane? Wiadomo, chciałabym karmić piersią, ale nigdy nic nie wiadomo.