reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja z polecenia zamówiłam antykolkowe z tommee tippee, jak się nie sprawdzą to spróbuję dr brown, bo jednak są troszkę droższe, a ja mimo wszystko liczę na piersi, jak na te butelki. :p

Na ubranka z HM zaczekam aż będą promocje :p

Co do wyprawki, czekałam na połówkowe i dopiero po nich nieśmiało kupowałam, ale to takie fajne! że myślę głównie o tych małych ubrankach, gadżetach, kocykach i wielu wielu innych rzeczach. Dla siebie nic nie oglądam. :D Jakoś nie czuję potrzeby.

To jakie rozmiary wybierać kompletując wyprawkę?

To zależy, czy urodzisz w terminie czy też nie. U nas dr mówi, że dziecko będzie długie, co ma sens bo my wysocy, nastawiam się na 62, ale z 56 kupię może po 3 sztuki. Tak by nie tonęło w razie czego, a w najgorszym wypadku szybko się dokupi, gdy faktycznie zajdzie taka potrzeba.

Dziewczyny prawda taka ze rozmiar rozmiarowi nierówny. Ja mam 56,62 i potrafią byc takie same dlugie, albo jedno 62 mniejsze od drugiego 62. To tak jak z naszymi ubraniami, zależy od sklepu, marki

Dziewczyny prawda taka ze rozmiar rozmiarowi nierówny. Ja mam 56,62 i potrafią byc takie same dlugie, albo jedno 62 mniejsze od drugiego 62. To tak jak z naszymi ubraniami, zależy od sklepu, marki

To prawda. Zara ma stosunkowo male ubranka, a Cool Club ze Smyka bardzo duze.
A w Pepco jest loteria [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie mam jeszcze na 56 na 62.68 kupuje tak już na zaś. 56 napewno kupie ale tylko kilka do szpitala. Gdzieś czytałam w necie że 56 to kilka sztuk bo one są na krótko i 62 kupować.
Ja kupowałam od 62, bo miał być długi [emoji23] a później jeszcze kupiłam kilka sztuk 56 i były za duże. U mnie długo nosił 56 mimo że urodził się mając 55cm

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe no to nieźle z tymi rozmiarami :p loteria :D Dziewczyny a z ubranek to co głównie kupujecie? Body rękaw: krótki, długi, bez rękawów; piżamki/śpioszki; spodenki; sweterki/bluzy; skarpetki; czapeczki... i po ile sztuk? Ja to kompletnie nie mam pojęcia ile kupić i czego. Mam w głowie mniej więcej poukładane co będę potrzebować: ubranka, kocyki, wanienka, łóżeczko itp, ale pewnie jakieś drobne rzeczy mi umknął, albo i nie drobne... i tego trochę się obawiam. Może korzystacie z jakiejś no nie wiem listy w internecie gdzie wszystko jest wypisane od a do z? Natknęłam się na kilka takich list, ale pod każdą komentarze, że to nie potrzebne, a tego nie ma i zglupialam...

Do góry