reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny naprawdę mnie zadziwiacie tymi zakupami. Ja to jeszcze w ogóle o tym nie myślę. Na razie oglądałam tylko butelki i głowa mnie rozbolała od tego. Nie wiedziałam, że tego jest tyle. A Wy macie już może wybrane? Wiadomo, chciałabym karmić piersią, ale nigdy nic nie wiadomo.
A który masz tc bo nie pamiętam? 12ty? Ja po prenatalnych zaczęłam jakieś nieśmiałe zakupy ale takie konkretny to w okolicach badan połówkowych. Ale wtedy to juz grubo było hehe bo wózek kupilismy tzn Zosia dostała od dziadków [emoji14]

reklama
A który masz tc bo nie pamiętam? 12ty? Ja po prenatalnych zaczęłam jakieś nieśmiałe zakupy ale takie konkretny to w okolicach badan połówkowych. Ale wtedy to juz grubo było hehe bo wózek kupilismy tzn Zosia dostała od dziadków [emoji14]

Teraz 13 tc. Wiem, że mam jeszcze czas, ale też nieśmiało oglądam w necie różności.

Dziewczyny naprawdę mnie zadziwiacie tymi zakupami. Ja to jeszcze w ogóle o tym nie myślę. Na razie oglądałam tylko butelki i głowa mnie rozbolała od tego. Nie wiedziałam, że tego jest tyle. A Wy macie już może wybrane? Wiadomo, chciałabym karmić piersią, ale nigdy nic nie wiadomo.
Jeśli mogę polecić to na początek butelka dr brown. Ona jest antykolkowa. Teraz używam już butelek lovi. Polecam aptekę gemini.
Trzymam kciuki, żeby nie były potrzebne :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli mogę polecić to na początek butelka dr brown. Ona jest antykolkowa. Teraz używam już butelek lovi. Polecam aptekę gemini.
Trzymam kciuki, żeby nie były potrzebne :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie kupiłam te butelki dr Browna bo siostra z Bratowa używały i bardzo sobie chwalą [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie bo niestety jestem znowu przeziębiona i przyjmuje paracetamol teraz i tak się zastanawiam czy jak jest ten Apap w saszetkach to można to brać w ciąży . Tam są jakieś dodatkowe substancje i nie wiem czy one nie szkodzą . Niestety ostatnio nie mogę się skontaktować z moja lekarka a jest niedziela i za bardzo nie mam gdzie pójść .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry