reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a ja już się obudziłam, spać nie mogę i czuję głód :p Zastanawiam się czy nie obudzić męża i nie poprosić, żeby usmażyl mi placki ziemniaczane :D Wiem wiem mało zdrowe śniadanie ;)
O 6 rano mojego M poprosiłam o placki z jabłkami, wyszły przepyszne!;) Na obiad obowiązkowo będą placki ziemniaczane z gulaszem! Czas skreślić z listy kolejną zachciankę:D:p

No kochana to tej wagi to się nie przywiązuję bo w klinice półtora tyg temu miał 2375 gr...
Wogole moja dr z kliniki bardzo mnie straszy i mówi jak to jest słabo... Nie bardzo mnie podnosi na duchu...
No na wagę to trzeba wziąść nawias... Teraz na forum bliźniaczym dziewczynie robili cesarke bo podejrzewali zespół podkręcania bo na usg wyszło że jedno dziecko ma. 3kg a drugie 2.kg a po narodzinach jedno 2600 a drugie 2700...

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No na wagę to trzeba wziąść nawias... Teraz na forum bliźniaczym dziewczynie robili cesarke bo podejrzewali zespół podkręcania bo na usg wyszło że jedno dziecko ma. 3kg a drugie 2.kg a po narodzinach jedno 2600 a drugie 2700...

No ciekawa jestem czy będzie maluszek czy grubasek :) bo różnica 500 gr

Jeszcze nic a nic nie kupiłaś :)? Też tak mówiłam, a tu już trochę się nazbierało :p nie potrafie iść do galerii i kupić sobie coś nie kupując Marcelince :tak: to jest silniejsze ode mnie :p:p
Jeszcze nic, ale już prawie wszystko mam upatrzone :D linki zapisane i po połówkowym zamawiam :D Ja to nie lubię chodzić po galeriach, dużo zamawiam przez internet, a kurierzy mówią, że jestem ich ulubioną klientka :D

Jeszcze nic, ale już prawie wszystko mam upatrzone :D linki zapisane i po połówkowym zamawiam :D Ja to nie lubię chodzić po galeriach, dużo zamawiam przez internet, a kurierzy mówią, że jestem ich ulubioną klientka :D
Ja wszystko niemal mam z internetu bo ja zaczęłam kompletowac wyprawke w 31 tc kiedy już nie mogłam wychodzić z domu ... Jednej rzeczy mi tylko brakuje!!! Szczotki do włoskow dla Franka nie kupiłam... Ale raz jak będzie jechał po łóżeczko wózek i inne rzeczy zamówione w sklepie (które już tam stoją i czekają) to weźmie (tylko muszę zadzwonić i powiedzieć paniom żeby mu to dały bo on pewnie będzie taki zaaferowany)....

Oj dokładnie tak jest.. [emoji6]

Pewnie gdybym zobaczyła na żywo to też nie mogłabym się powstrzymać :) ale że robię głównie zakupy internetowe jest łatwiej ;) poza tym ja z tych co jak coś postanowią, to tak robią. Chociaż nie zawsze :p Dziewczyny a pierwsze ubranka dla maluszka to w jakim rozmiarze? 56/62?

reklama
Pewnie gdybym zobaczyła na żywo to też nie mogłabym się powstrzymać :) ale że robię głównie zakupy internetowe jest łatwiej ;) poza tym ja z tych co jak coś postanowią, to tak robią. Chociaż nie zawsze [emoji14] Dziewczyny a pierwsze ubranka dla maluszka to w jakim rozmiarze? 56/62?
Ja mam jeszcze kilka na 50 ale ja w ciąży bliźniaczej i liczę się z tym. Ze dzieciaczki mogą być mniejszen[emoji6]

Do góry