A ja już nie mam miejsca na ciuszki dla mojego Franka... Półtorej komody ciuchów dla maluszka...Dziewczyny, super ciuszki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nina001
Fanka BB :)
O 6 rano mojego M poprosiłam o placki z jabłkami, wyszły przepyszne! Na obiad obowiązkowo będą placki ziemniaczane z gulaszem! Czas skreślić z listy kolejną zachciankęDziewczyny a ja już się obudziłam, spać nie mogę i czuję głód Zastanawiam się czy nie obudzić męża i nie poprosić, żeby usmażyl mi placki ziemniaczane Wiem wiem mało zdrowe śniadanie
adunnnia90
No na wagę to trzeba wziąść nawias... Teraz na forum bliźniaczym dziewczynie robili cesarke bo podejrzewali zespół podkręcania bo na usg wyszło że jedno dziecko ma. 3kg a drugie 2.kg a po narodzinach jedno 2600 a drugie 2700...No kochana to tej wagi to się nie przywiązuję bo w klinice półtora tyg temu miał 2375 gr...
Wogole moja dr z kliniki bardzo mnie straszy i mówi jak to jest słabo... Nie bardzo mnie podnosi na duchu...
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Oj dokładnie tak jest.. [emoji6]Jeszcze nic a nic nie kupiłaś ? Też tak mówiłam, a tu już trochę się nazbierało [emoji14] nie potrafie iść do galerii i kupić sobie coś nie kupując Marcelince to jest silniejsze ode mnie
No ciekawa jestem czy będzie maluszek czy grubasek bo różnica 500 grNo na wagę to trzeba wziąść nawias... Teraz na forum bliźniaczym dziewczynie robili cesarke bo podejrzewali zespół podkręcania bo na usg wyszło że jedno dziecko ma. 3kg a drugie 2.kg a po narodzinach jedno 2600 a drugie 2700...
Jeszcze nic, ale już prawie wszystko mam upatrzone linki zapisane i po połówkowym zamawiam Ja to nie lubię chodzić po galeriach, dużo zamawiam przez internet, a kurierzy mówią, że jestem ich ulubioną klientkaJeszcze nic a nic nie kupiłaś ? Też tak mówiłam, a tu już trochę się nazbierało nie potrafie iść do galerii i kupić sobie coś nie kupując Marcelince to jest silniejsze ode mnie
Tak, ale na razie tylko dla siebie wczoraj przyszły mi dżinsy z hm. Nie spodziewałam się, że spodnie ciążowe mogą być aż tak wygodneTaaa, to Ty cały czas cos kupujesz i mnie nakręcasz [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja wszystko niemal mam z internetu bo ja zaczęłam kompletowac wyprawke w 31 tc kiedy już nie mogłam wychodzić z domu ... Jednej rzeczy mi tylko brakuje!!! Szczotki do włoskow dla Franka nie kupiłam... Ale raz jak będzie jechał po łóżeczko wózek i inne rzeczy zamówione w sklepie (które już tam stoją i czekają) to weźmie (tylko muszę zadzwonić i powiedzieć paniom żeby mu to dały bo on pewnie będzie taki zaaferowany)....Jeszcze nic, ale już prawie wszystko mam upatrzone linki zapisane i po połówkowym zamawiam Ja to nie lubię chodzić po galeriach, dużo zamawiam przez internet, a kurierzy mówią, że jestem ich ulubioną klientka
Pewnie gdybym zobaczyła na żywo to też nie mogłabym się powstrzymać ale że robię głównie zakupy internetowe jest łatwiej poza tym ja z tych co jak coś postanowią, to tak robią. Chociaż nie zawsze Dziewczyny a pierwsze ubranka dla maluszka to w jakim rozmiarze? 56/62?Oj dokładnie tak jest.. [emoji6]
reklama
adunnnia90
Ja mam jeszcze kilka na 50 ale ja w ciąży bliźniaczej i liczę się z tym. Ze dzieciaczki mogą być mniejszen[emoji6]Pewnie gdybym zobaczyła na żywo to też nie mogłabym się powstrzymać ale że robię głównie zakupy internetowe jest łatwiej poza tym ja z tych co jak coś postanowią, to tak robią. Chociaż nie zawsze [emoji14] Dziewczyny a pierwsze ubranka dla maluszka to w jakim rozmiarze? 56/62?