reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja dziewczyny nie miałam nocnych zachcianek wcale. Wogole jak ktoś się pytał czy mam jakieś ciążowe zachcianki to był w szoku ze ich nie mam przy ciąży bliźniaczej[emoji16] za to wczoraj o 21 zjadłam Prince polo to była moja pierwsza ciążowa zachcianka i chyba ostatnia bo to już końcówka [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuuu...kulinarnie szalejesz w tych ostatnich dniach;)

reklama
heheh a ja nigdy nie wierzyłam w ogórki kiszone i zawsze uważałam, że to wymysł na potrzeby filmów czy coś, a chodzą za mną :D muszą być domowe ahh az ślinka cieknie, wczoraj wieczorem jadłam i dzisiaj rano też :D a słodycze szczególnie snickersy to tonami zjadam...
Moja siostra jak szalona wypijała wodę z ogórków kiszonych:p Mnie do nich nie ciągnie choć poczekamy, zobaczymy;)

Jeszcze nie wiem miałam w Zdrojach ale teraz zastanawiamy się nad prywatnym Mammą. Mam 5 tyg na podjęcie decyzji i nadal wiem tyle ze nic nie wiem. M wczoraj stwierdził ze to już chyba nie chodzi o szpital tylko o moja psychikę bo im bliżej tym bardziej panikuje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje kuzynki i koleżanka rodziły w Zdrojach i są bardzo zadowolone z opieki. Wszystkie zgodnie mówią, ze na przyjęciu bardzo było niemiło ale już na oddziale rewelacja. :) ja się domyślam. Dopiero jestem w 11 tc a jak myśle o porodzie to ciary ze strachu mnie przechodzą. Chyba Twój mąż ma racje :)

Moja siostra jak szalona wypijała wodę z ogórków kiszonych:p Mnie do nich nie ciągnie choć poczekamy, zobaczymy;)

A ja może nie na same ogórki kiszone, ale zupa ogórkowa!!! O matko... aktualnie dziś serowa, ale ogórkową to przez was bym zjadła
emoji23.png

ja ogórkową wielbię ale jem głównie u mamy bo mój Książe nie lubi więc nie gotuję w domu ;)

Mój akurat z tych co nie gotują, więc co zrobię to albo zje, albo będzie narzekał i... i tak zje, bo głodny :D Ale robię dla niego te drugie danie, tak z miłości :):)

Także drogie Panie, cieszcie się z męża, który potrafi wam zrobić te placki ziemniaczane, nawet i na drugi dzień.

Mój akurat z tych co nie gotują, więc co zrobię to albo zje, albo będzie narzekał i... i tak zje, bo głodny :D Ale robię dla niego te drugie danie, tak z miłości :):)

Także drogie Panie, cieszcie się z męża, który potrafi wam zrobić te placki ziemniaczane, nawet i na drugi dzień.
nie no mój gotuje, dzisiaj ugotował właśnie grochówkę, ciekawe czy smaczna :D

reklama

O to mój M tak samo jak Twój. Jak głodny jest to zje to co zrobię a jak mnie nie ma to chodzi głodny bo jest straszny len [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry