reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kurde to u mnie do tego jeszcze nie doszło;) chociaż te placki ziemniaczane...może :D
Musisz kusic! Pewno na wieczor zrobie... ehhh
Ja dziewczyny nie miałam nocnych zachcianek wcale. Wogole jak ktoś się pytał czy mam jakieś ciążowe zachcianki to był w szoku ze ich nie mam przy ciąży bliźniaczej[emoji16] za to wczoraj o 21 zjadłam Prince polo to była moja pierwsza ciążowa zachcianka i chyba ostatnia bo to już końcówka [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No szał[emoji6] takie zachcianki to ja bez ciazy mialam[emoji23]
A ja może nie na same ogórki kiszone, ale zupa ogórkowa!!! O matko... aktualnie dziś serowa, ale ogórkową to przez was bym zjadła
emoji23.png
Wstawilam na rosol rano i sobie pyrka sle polecialam spraedzic ile mam ogorkow bo bylaby szybka zmiana planow[emoji16] niestety 4szt... kupie dzis i z reszty tosolu jutro ogorkowa z ziemniakami[emoji7]

Od zgagi i mój refluks dostał teraz jakieś kumulacji i cały czas ulewa mi się żółć . No niestety z ciążą to nie ma reguły . Moja Mama z chłopakami jeździła na rowerze prawie do końca i czuła się extra a ze mną to po ścianach chodziła i 9 miesięcy wymiotowała . U mnie wyglada na to ze moja córka trzyma tradycje rodzinną[emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję, ale jeszcze troszkę i córeczka będzie na zewnątrz :happy: Mi właśnie też zaczęła się zgaga o_O

Nie nie mam tak .Generalnie jest mi duszno i gorąco w sypialni mam 17 st .
Mąż już nie pyta czy może walczymy kaloryfery bo moja odpowiedź to właśnie tak myślę czy nie otworzyć okna.....
Mówię brzuch mi staję a on bo Ci zamarzł:laugh2:

Haha też tak mamy a to ja zawsze byłam zmarzluchem :-D

Cuda jednak się zdarzają! Wymioty i zmęczenie minęły, nudności są tylko wieczorem!;) Wrażliwość na zapachy też zmniejszyła się i apetyt wrócił ze zdwojoną siłą-to akurat mnie nieco przeraża:o;)
Jak tylko zjem śniadanie czuję permanentny głód do godziny 14! :szok:

Haha gratuluję! Dotrwałaś :happy: Też mam teraz dobry apetyt, tylko zgaga mnie trochę wyhamowuje :-) :)

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bo ludzie sie boją strasznych opowieści o rodzeniu nie po ludzku. Ja też już cały kraj przejrzałam na temat prywatnych porodówek bo we Wrocławiu jest słaba oferta prywatna, tylko CC można mieć w prywatnej klinice gdzie najtańszy pakiet 6800 a mnie akurat najbardziej naturalny by stresował. Także masz szczęście że w twoim mieście masz gdzie się udać.

reklama
Do góry