reklama
Aisha WOW no to powodzenia. Czekamy na relację od ciebie. Jeny kiedy ja dożyję tego okresu co ty. Jak mi się to dłuży, już bym chciała żeby maluch był gotowy i wyszedł.
Miliaa ładny wózek, to chyba Maxi Cosi Mura 4?? Też o nim myślałam, ale o używanym, ale ostatnio po głowie mi Bebetto chodzi. Nie drogi a i gondola dłuższa. Coś takiego albo inny model
WÓZEK BEBETTO LUCA 3W1 NOWOŚĆ 2013 SUPER GRATISY (3194829003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miliaa ładny wózek, to chyba Maxi Cosi Mura 4?? Też o nim myślałam, ale o używanym, ale ostatnio po głowie mi Bebetto chodzi. Nie drogi a i gondola dłuższa. Coś takiego albo inny model
WÓZEK BEBETTO LUCA 3W1 NOWOŚĆ 2013 SUPER GRATISY (3194829003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
madzialenak
mama na pełen etat
Aisha no nieźle :-), zazdroszczę Ci, ze już za chwilę będziesz mogła przytulić swoją córeczkę.
madzialenak
mama na pełen etat
aktualizacja
Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro J
Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro J
- AISHA (14 maj)
- DOREX (25 maj)
- MARCYSIOWA (19 czerwiec)
- RÓŻYCZKA (6 lipiec)
- MISIA (11 lipiec)
- MILIAA (24 sierpień)
- MADZIALENAK (28 sierpień)
- KATE (11 wrzesień)
- ADUŚ (26 wrzesień)
- SONY (18 październik)
- GOTADORA (24 październik)
- MILAGORS (28 październik)
- AVOCADO (24 listopad)
madzialenak
mama na pełen etat
Kate super,że Hania ładnie się rozwija. Dobrze, że chodzisz też do lekarzy w Polsce.
gotadora...pięknie powiedziane o tym wyczekanym brzuszku...ja czuje to samo. mój tez tak wyczekany i wykochany, ze az lezka mi się kreci! a maluch w nim to już w ogole będzie uciumany przez mamusie ja tez robie zdjęcia, mam sredni aparat, bo sony alfe...ale czasem jak mnie cos najdzie to robie fotki. tylko sama sobie...nieeee...mam tez kolege, który robi ladne zdjęcia i może się zdecyduje, tylko caly czas czekam az brzuszek bardziej będzie widoczny, bo na razie to na 3 miesiąc wygladam
Misia...to maxi cosi mura z 2013. jest bardzo podobny do x landera a i opinie calkiem niezle, jedyny minus to podobno waga, około 16kg sam stelaz...
Aisha...nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę. kiedyś myslalam, ze stan ciąży będzie na tyle cudowny, ze będę chciała chwalić się brzuszkiem caly czas...teraz w momencie totalnych polegiwan mam dosyć na tyle, ze modle się już o sierpień!
Sony..masz racje to mura, dla mnie tez jest trochę przy drogi, ale na allegro jest ich pare- uzuwane, wiec można pomyslec. co do bebetto, tez poważnie o nim myslalam, bo baaaaardzo mi się podoba. ale moja kolezanka mowila, ze bardzo szybko zniszczyly jej się kola. to jest typowo miejski wozek gdzie sa rowne powierzchnie.
Misia...to maxi cosi mura z 2013. jest bardzo podobny do x landera a i opinie calkiem niezle, jedyny minus to podobno waga, około 16kg sam stelaz...
Aisha...nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę. kiedyś myslalam, ze stan ciąży będzie na tyle cudowny, ze będę chciała chwalić się brzuszkiem caly czas...teraz w momencie totalnych polegiwan mam dosyć na tyle, ze modle się już o sierpień!
Sony..masz racje to mura, dla mnie tez jest trochę przy drogi, ale na allegro jest ich pare- uzuwane, wiec można pomyslec. co do bebetto, tez poważnie o nim myslalam, bo baaaaardzo mi się podoba. ale moja kolezanka mowila, ze bardzo szybko zniszczyly jej się kola. to jest typowo miejski wozek gdzie sa rowne powierzchnie.
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa fajny ten wózek, powiem Ci, że ja mam używany kupiony od mojej przyjaciółki, jedno co mogę stwierdzić to nie warto kupować nowego, ten co mam prawie nie ma śladów użytkowania, trzeba się przyjrzeć, aby coś zobaczyć. Zapłaciłam koleżance 800 zł za wózek z gondolą, spacerówką, torbą i nosidełkiem maxi-cosi, normalnie za taki sam nowy zestaw wydałabym z 2300 - 2500 zł.
madzialenak...oczywiście masz racje. tylko, zebym ja miała taka kolezanke której będę pewna, ze wozek będzie ok i nie zniszczony...będę szukala, mam jeszcze czas, tylko wszystkie moje koleżanki aktualnie sa w ciąży albo dopiero urodzily a możesz nosidełko do stelaża przymontowac, bo to chyba potrzebne jest jakies specjalne cus
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa można, ja mam takie specjalne adaptery do gondoli i nosidełka.