reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry kobietki!!

Kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&

U mnie termin porodu 19.06 choć to data nieosiągalna...

Xlandery fajne wózki. Moja sis miała i na prawde fajnie się nimi jeździło.

Ja wczoraj połasiłam się na słabą kawę z duuuuużą ilością mleka i czekolady i potem mocno żałowałam. Moje dziewczyny tak szalały, że to był jeden wielki ból. Myślałam, że chcą pępkiem się urodzić... Dopiero nad ranem przestały. Spać nie mogłam. Dlatego zarządzam szlaban na kawę.

reklama
madzialenak...super pomysl...u mnie termin na 24.08, no ale podejrzewam u siebie początek sierpnia...

Kate...&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy zaciskamy z Marcelem za was i za udane polowkowe!!

dorex...17.30 za ciebie trzymamy... &&&& i czekamy na relacje z wizyty!:tak:

Madzialenak - dobry pomysł - u mnie termin z OM wychodzi 10.07.2013 a z usg 5-6.07.2013 - chociaż mam nadzieję że uda mi się do połowy czerwca chociaż dotrzymać...
Kate i Dorex - trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&
Marcysiowa - tak sobie myślę że mimo wszystko będzie nam później brakowało przez jakiś czas tych kopniaczków naszych Maleństw...CHoć doskonale Cię rozumiem...mi też czasami dadzą po wnętrznościach tak, że aż korci oddać :-p

JA też mam dzisiaj wizytę więc trzymajcie kciukasy :)))))

Ostatnia edycja:
Witajcie, jeju ale dziś wizyt. Trzymam z małym za Was wszystkie kciukasy.
Zapomniałam wam wczoraj napisać że dr powiedziała że mam miękką szyjkę i musimy ją obserwować. Jeszcze nie pytałam co i jak, ale domyślam się że chodzi pewnie później o krążek. Dr mówiła że teraz dziecko waży 100g więc aż takiego obciążenia na szyjkę nie ma, ale później.......
Miliaa nie mam już mrozaków, więcjak coś to tylko naturalnie.
Mój chłop tylko jedno chce, tak terazmówi:)

Ostatnia edycja:
Sony...spokojnie, na szyjke jest mnóstwo metod podtrzymujących:tak: jest krazek, szew, dodatkowo pewnie dostaniesz jakies tabsy rozkurczowe. a poki co oszczędzaj się kochana, bo to jest teraz najważniejsze!:tak: im więcej będziesz odpoczywać tym szyjka dluzej wytrzyma!

reklama
Ja mam na 18 październik :))
Miliaa ale ja i tak nie chodzę do pracy, bo jestem na L4 i w domu robię normalne rzeczy, nie jakieś wymyślne:-D No raz jedno okno umyłam. Dr powiedziała żebym pozycji siedzącej unikała, ale to później.

Do góry