reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trzcinka - ja też mam 5 cm. Hmmm.... A do mnie przesyłki przychodzą z GB :-)
U mnie 11 kg na plusie - ostatnio zwolniło się to przybieranie na wadze. Podobno najbardziej przybiera się w drugim trymestrze.
Avocado - gratuluje podglądanka.
Trzymam kciuki za wizyty.
Pozdrawiam i dzis ze starszą córka uciekam na wizytę.

reklama
chyba w końcu wybrałam wozek!! dam wam zdjecie, bo cos link mi się nie chce wkleic wozek.jpg Mura4plus2013Citi.jpg

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 42
  • Mura4plus2013Citi.jpg
    Mura4plus2013Citi.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Na razie lista przedstawia się następująco:

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro :-)

1. AISHA (14 maj)
  2. DOREX (25 maj)
  3. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  4. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  5. MILIAA (24 sierpień)
  6. MADZIALENAK (28 sierpień)
  7. KATE (11 wrzesień)
  8. SONY (18 październik)
  9. GOTADORA (24 październik)
  10. MILAGORS (28 październik)
  11. AVOCADO (24 listopad)

Czekam na kolejne terminy :-)

Misia powodzenia na wizycie :-)

Ostatnia edycja:
fajnie by było, gdybym faktycznie dotrwała za Sony ... czas pokaże ;-)

dziewczyny mam takie pytanie czy macie zamiar robić zdjęcia brzuszkowe? jak mój M dojedzie mamy zamiar ruszać w plener :-) na szczęście Mazury mają jeszcze bezludne miejsca ;-)

fajnie by było, gdybym faktycznie dotrwała za Sony ... czas pokaże ;-)

dziewczyny mam takie pytanie czy macie zamiar robić zdjęcia brzuszkowe? jak mój M dojedzie mamy zamiar ruszać w plener :-) na szczęście Mazury mają jeszcze bezludne miejsca ;-)

Takie profesjonalne z fotografem? Nigdy o tym nie myslalam, ale pewnie nie. To tylko brzuch a moj do specjalnie ladnych nie nalezy... Ogolnie widzialam foty kolezanek i mysle ze to baaardzo prywatna rzecz.

nie, nie z fotografem, choć nasz aparat całkiem profesjonalny jest ;-) tylko my sami ... mój M bardzo lubi robić zdjęcia, kiedyś był czas,że robił mi zdjęcie niemal codziennie, .... Milagros ale pewnie dla Twojego M Twój brzuszek jest najpiękniejszy na świecie! ja modelką też nie jestem, ale M potrafi mnie przekonać,że nic mi nie brakuje, a to przeciesz tylko dla nas, na pamiątkę tych dni - dni na które tyle lat czekaliśmy :-)

nie, nie z fotografem, choć nasz aparat całkiem profesjonalny jest ;-) tylko my sami ... mój M bardzo lubi robić zdjęcia, kiedyś był czas,że robił mi zdjęcie niemal codziennie, .... Milagros ale pewnie dla Twojego M Twój brzuszek jest najpiękniejszy na świecie! ja modelką też nie jestem, ale M potrafi mnie przekonać,że nic mi nie brakuje, a to przeciesz tylko dla nas, na pamiątkę tych dni - dni na które tyle lat czekaliśmy :-)

Aaa no takie zdjecia to czemu nie. W sumie ja co chwile sobie foty robie zeby porownac czy rosne. Dla mnie i mojego meza ten moj brzuch oczywiscie jest cudny ale nie moge sobie wyobrazic zeby ktos inny tez tak pomyslal. Dostalam od kolezanek kilka takich sesji i moj maz powiedzial ze sa obrzydliwe hmmmm...

Ja na pewno bede sobie i dla siebie zdjecia robic. W domu, na plazy itd. Tez mam w miare dobry sprzet wiec bedzie ladna pamiatka ;)

My chcemy robic zdjęcia, ale coś się tak zbieramy, że chyba szybciej brzuch się zbierze do porodu.
Ja mam termin 11 lipca.
A jutro mam odnawianie sufitów na całym piętrze... Brrrr..
Miliaa - co to za wózek?
Mnie się ostatnio icco podoba.

reklama
Hej dziewczyny, u nas wszystko dobrze, Hania ladnie rosnie i wszystko z nia ok. Mam tylko niestety infekcje pochwy po tej luteinie tak jak podejrzewalam, tylko w norwegii zapewniali ze na pewno wszystko jest ok nie badajac tylko robiac badania moczu a z badan moczu nie wszystko wychodzi...dostalam lekarstwa i mam nadzieje ze wszystko szybko bedzie ok. Dobrze, ze przylecialam, bo tutaj przynajmniej porzadnie mnie zbadali.

Do góry