reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moje tez są ogromne, a mój M to normalnie świruje jak mu je pokazuje [emoji51][emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hehehe...u mnie to samo!!!! :p Radość jak u dziecka widzącego słodycze!;) Gdy ściągam stanik mam wrażenie,że grawitacja ciągnie je do ziemi!!!!!;)

Kochana, nic się nie martw! Wielkość piersi nie ma znaczenia:) Moja siostra biust ma jak z przed ciąży a pokarmu ma aż nadto!;)

No właśnie, moze sie okazać,ze ledwo czym bedzie u mnie karmić [emoji58] a uważam ,ze lepiej mniejsze tak sie nie rozciągną [emoji22] Pózniej będę mówiła do dziecka" masz cyca i jedz tylko nie odchodź za daleko" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji51][emoji51][emoji51]

Moje tez są ogromne, a mój M to normalnie świruje jak mu je pokazuje [emoji51][emoji23]

U mnie to samo... Normalnie mam rozmiar D, a teraz już są sporo większe. Ciekawe co będzie pod koniec ciąży :p

No właśnie, moze sie okazać,ze ledwo czym bedzie u mnie karmić [emoji58] a uważam ,ze lepiej mniejsze tak sie nie rozciągną [emoji22] Pózniej będę mówiła do dziecka" masz cyca i jedz tylko nie odchodź za daleko" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sie usmialam [emoji16]
Ale serio - rozmiar nie ma tu nic do rzeczy wiec spokojnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie

reklama
Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
U mnie było to samo. Teraz też się pojawiają, ale na szczęście rzadziej i bóle są słabsze. Ja biorę cały czas Magne b6 3x2 i nospe gdy boli.

Do góry