reklama
Nina001
Fanka BB :)
Hehehe...u mnie to samo!!!! Radość jak u dziecka widzącego słodycze! Gdy ściągam stanik mam wrażenie,że grawitacja ciągnie je do ziemi!!!!!Moje tez są ogromne, a mój M to normalnie świruje jak mu je pokazuje [emoji51][emoji23]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nina001
Kochana, nic się nie martw! Wielkość piersi nie ma znaczenia Moja siostra biust ma jak z przed ciąży a pokarmu ma aż nadto!No to zazdroszczę tych gigantów. Ja się zastanawiam czym będę karmić
Pixie_Dixie
Kochana, nic się nie martw! Wielkość piersi nie ma znaczenia Moja siostra biust ma jak z przed ciąży a pokarmu ma aż nadto!
No właśnie, moze sie okazać,ze ledwo czym bedzie u mnie karmić [emoji58] a uważam ,ze lepiej mniejsze tak sie nie rozciągną [emoji22] Pózniej będę mówiła do dziecka" masz cyca i jedz tylko nie odchodź za daleko" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]
U mnie to samo... Normalnie mam rozmiar D, a teraz już są sporo większe. Ciekawe co będzie pod koniec ciąży[emoji51][emoji51][emoji51]
Moje tez są ogromne, a mój M to normalnie świruje jak mu je pokazuje [emoji51][emoji23]
nieagatka
No właśnie, moze sie okazać,ze ledwo czym bedzie u mnie karmić [emoji58] a uważam ,ze lepiej mniejsze tak sie nie rozciągną [emoji22] Pózniej będę mówiła do dziecka" masz cyca i jedz tylko nie odchodź za daleko" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sie usmialam [emoji16]
Ale serio - rozmiar nie ma tu nic do rzeczy wiec spokojnie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Dziewczyny a w ciąży to chyba najlepiej spać na lewym boku, prawda?
Podobno ma sie spac tak jak jest najwygodniej, najlepiej zmieniajac pozycje. Pisala kiedys o tym mamaginekolog, ze z tym lewym bokiem to mit.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U mnie było to samo. Teraz też się pojawiają, ale na szczęście rzadziej i bóle są słabsze. Ja biorę cały czas Magne b6 3x2 i nospe gdy boli.Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie