ludek
Fanka BB :)
Ja używam balsamu z babydream, ale nie regularnie. Zapominam o nim
Dziewczyny! Od dziś odliczam 100 dni do porodu
A ja 140
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam balsamu z babydream, ale nie regularnie. Zapominam o nim
A ja 36A ja 140
U mnie jest to samo. Też się zaczynam tym martwić bo wcześniej tego nie miałam. Ale po no-spie i magnezie trochę przechodzi.Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
Ja od dziś 14 dni [emoji7]Ja używam balsamu z babydream, ale nie regularnie. Zapominam o nim [emoji14]
Ja czulam takie mieszanie chochla w brzuchu i jestem pewna ze to bylo toDziewczyny czy to jest w ogole możliwe,żebym w 12 tc wyczuła ruchy? Wczoraj wieczorem przed snem cos poczułam i dzisiaj , po tej stronie gdzie łapie tętno ... czy to moje flaki? [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Robiłam ostatnio kurs pierwszej pomocy i w razie wypadku należy kobietę w ciąży ułożyć w pozycji bezpiecznej na lewym boku, bo po prawej stronie ciała idzie ważna żyła i dzieciątko mogłoby ją ugniatać i utrudniać krążenie, także coś w spaniu na lewym boku jest, ale myślę, że wygoda też jest ważnaDziewczyny a w ciąży to chyba najlepiej spać na lewym boku, prawda?
Też miałam takie bóle i ciągnięcia, ale na wczorajszym usg wszystko dobrzeKobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
U mnie 204Ja chyba 47 dni do porodu
---33tc---