reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
U mnie jest to samo. Też się zaczynam tym martwić bo wcześniej tego nie miałam. Ale po no-spie i magnezie trochę przechodzi.

Dziewczyny czy to jest w ogole możliwe,żebym w 12 tc wyczuła ruchy? Wczoraj wieczorem przed snem cos poczułam i dzisiaj , po tej stronie gdzie łapie tętno ... czy to moje flaki? [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja czulam takie mieszanie chochla w brzuchu i jestem pewna ze to bylo to ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a w ciąży to chyba najlepiej spać na lewym boku, prawda?
Robiłam ostatnio kurs pierwszej pomocy i w razie wypadku należy kobietę w ciąży ułożyć w pozycji bezpiecznej na lewym boku, bo po prawej stronie ciała idzie ważna żyła i dzieciątko mogłoby ją ugniatać i utrudniać krążenie, także coś w spaniu na lewym boku jest, ale myślę, że wygoda też jest ważna:-D

Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
Też miałam takie bóle i ciągnięcia, ale na wczorajszym usg wszystko dobrze

reklama
Do góry