reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?

reklama
Dziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?

Mi sie wydaje,ze na każdego działa cos innego, a rozstępy to raczej kwestia genów, odżywiania, nawilżania od wewnątrz.... mimo to staram sie smarować skore 2 x dziennie tym co mam, a mam zwykły balsam, olej kokosowy, lirene będę mama ale tez momme olejek na rozstępy i mama mio tummy rub, ale czy pomogą...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja właśnie ostatnio w rosmanie kupiłam balsam Palmer's a wcześniej używałam oliwki. Zobaczymy jak się sprawdzi :)

Ja właśnie ostatnio w rosmanie kupiłam balsam Palmer's a wcześniej używałam oliwki. Zobaczymy jak się sprawdzi :)
Kiedyś miałam balsam Palmer's. Pamiętam, że miał intensywny zapach. Zaciekawił mnie jeszcze ten krem z musteli. Właśnie czytam, że dziewczyny sobie go chwalą. Tylko cena dużo wyższa... ale jak ma być skuteczniejszy, to na pewno warto. Jutro jeszcze dowiem się ile ta mustela kosztuje w mojej aptece i podejmę decyzję. Chyba, że w aptece coś innego polecą. A w rossmann jest teraz w promocji skoncentrowany krem na rozstępy Palmer's i o nim na początku myślałam.

Ja mam Ziaja Mama mia jakoś tak i jestem bardzo zadowolona mimo wielkiego brzucha rozstepow nie mam ale to kwestia genów po mamie bo nie smaruje regularnie

---33tc---

reklama
Ja uzywam sanctuary mum to be i jest super do tego czasem bio oilem sie posmaruje i jak uzywam detektora to oliwka w zelu vaseline kakaowa.

1511223107-5942bbe484445cae-aaaaaa.jpeg

Do góry