Dziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Krem przeciw rozstepom z musteli.Dziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?
Pixie_Dixie
Dziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?
Mi sie wydaje,ze na każdego działa cos innego, a rozstępy to raczej kwestia genów, odżywiania, nawilżania od wewnątrz.... mimo to staram sie smarować skore 2 x dziennie tym co mam, a mam zwykły balsam, olej kokosowy, lirene będę mama ale tez momme olejek na rozstępy i mama mio tummy rub, ale czy pomogą...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
meg86
Ja właśnie ostatnio w rosmanie kupiłam balsam Palmer's a wcześniej używałam oliwki. Zobaczymy jak się sprawdziDziewczyny jaki preparat stosujecie przeciw rozstępom? Do tej pory używałam zwykłego balsamu do ciała i oliwki, ale jutro zamierzam kupić jakiś balsam/krem dla kobiet w ciąży. Myślę o kremie Palmer's, ale może stosujecie coś innego godnego uwagi?
Kiedyś miałam balsam Palmer's. Pamiętam, że miał intensywny zapach. Zaciekawił mnie jeszcze ten krem z musteli. Właśnie czytam, że dziewczyny sobie go chwalą. Tylko cena dużo wyższa... ale jak ma być skuteczniejszy, to na pewno warto. Jutro jeszcze dowiem się ile ta mustela kosztuje w mojej aptece i podejmę decyzję. Chyba, że w aptece coś innego polecą. A w rossmann jest teraz w promocji skoncentrowany krem na rozstępy Palmer's i o nim na początku myślałam.Ja właśnie ostatnio w rosmanie kupiłam balsam Palmer's a wcześniej używałam oliwki. Zobaczymy jak się sprawdzi
Ja mam Ziaja Mama mia jakoś tak i jestem bardzo zadowolona mimo wielkiego brzucha rozstepow nie mam ale to kwestia genów po mamie bo nie smaruje regularnie
---33tc---
---33tc---
A mnie uczulila że szokJa mam Ziaja Mama mia jakoś tak i jestem bardzo zadowolona mimo wielkiego brzucha rozstepow nie mam ale to kwestia genów po mamie bo nie smaruje regularnie
---33tc---
Ja też jestem alergikiem, więc muszę uważać co stosuję.A mnie uczulila że szok
ludek
Ja - Mustela :-)
reklama