reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak na pierwszą ciąże to by było wyjątkowo wcześnie. Wsłuchuj się dalej, to będzie najlepsze potwierdzenie,że to właśnie TO! ;) Skończyłam 17tc i też wsłuchuję się w brzucho. Na razie nie zauważyłam nic co by mogło być NA PEWNO ruchami malucha. Mam łożysko na przedniej ścianie macicy więc na ruchy mam jeszcze czas...ale i tak bym chciała już je poczuć:)
Już pomału będziesz czuć. Ja teraz 21 tc i już czuję kopniaki a w sobotę panikowalam że nie czuje :)

Już pomału będziesz czuć. Ja teraz 21 tc i już czuję kopniaki a w sobotę panikowalam że nie czuje :)
Ja mam prawie 16 i nic nie czuje o_O dziś ją troche wkurzałam ale nic :p mąż już słyszy przelewanie wody jak to stwierdził jakbym prała ręcznie :laugh2:gdzie jeszcze niedawno nic także chociaż tyle.

reklama
Kobiety a jak i was było z bólami podbrzusza 10 tydzień u mnie boli dziś i to dosyć rozkurczowe tabletki słabo pomagają raz kuje raz ciągnie jak przy okresie.Wiem że bóle są normalne ale nic na to nie poradzę że okropnie się martwie
Mnie dalej caly czas cos boli... tez sie martwie ale chyba musimy to przrtrwac...

Do góry