reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a czy wchodzicie z mężami do gabinetu gdy macie wizytę u lekarza prowadzącego ciążę? Przyzwyczaiłam się, że na wizyty w klinice chodzi się razem. Niedawno miałam pierwszą wizytę u lekarza, który będzie prowadził ciążę (wcześniej chodziłam jeszcze do mojego lekarza w klinice). Zauważyłam, że w kolejce do gabinetu czekały same kobiety, a gdy weszłam z mężem jakoś dziwnie się poczułam, bo było tylko jedno krzesło dla pacjenta. Oczywiście lekarz przyjął nas bardzo miło i za chwilę znalazło się miejsce dla męża. Tylko zastanawiam się czy faktycznie kobiety z mężami tak rzadko chodzą na wizyty. Kiedyś do ginekologa na takie zwyczajne kontrolne wizyty chodziłam sama, ale wydawało mi się, że w ciąży chodzi się razem, bo przyszły tata pewnie też chce zobaczyć maluszka na usg. Teraz zastanawiam się czy wchodzić z mężem gdy będę miała kolejną wizytę.
Ja chodziłam na wszystkie wizyty z mężem, oprócz jednej. Doktor wręcz go zapraszał, twierdził, że ja jestem za bardzo roztargniona i ktoś, czyli mój mąż musi słuchać przykazań doktora i mi o nich przypominać :-)

Dzieki. Chyba skorzystam z ich uslug, zeby wyslac paczke na Swieta [emoji4]

Edit: nie moge podac alkoholu? Nawet wina?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No prosze Cie[emoji6] a poczta mozesz? Jak wsadzisz na wlasne ryzyko to moze Ci przejdzie ale po co problemy. Gdyby sie dalo alkohol to wszyscy by wysylali. U nas 0.7 kosztuje ok 25euro wiec handel by kwitl[emoji6]
Dziewczyny a czy wchodzicie z mężami do gabinetu gdy macie wizytę u lekarza prowadzącego ciążę? Przyzwyczaiłam się, że na wizyty w klinice chodzi się razem. Niedawno miałam pierwszą wizytę u lekarza, który będzie prowadził ciążę (wcześniej chodziłam jeszcze do mojego lekarza w klinice). Zauważyłam, że w kolejce do gabinetu czekały same kobiety, a gdy weszłam z mężem jakoś dziwnie się poczułam, bo było tylko jedno krzesło dla pacjenta. Oczywiście lekarz przyjął nas bardzo miło i za chwilę znalazło się miejsce dla męża. Tylko zastanawiam się czy faktycznie kobiety z mężami tak rzadko chodzą na wizyty. Kiedyś do ginekologa na takie zwyczajne kontrolne wizyty chodziłam sama, ale wydawało mi się, że w ciąży chodzi się razem, bo przyszły tata pewnie też chce zobaczyć maluszka na usg. Teraz zastanawiam się czy wchodzić z mężem gdy będę miała kolejną wizytę.
My zawsze razem i nie wyobrazam sobie isc bez m

A ja mam znowu koszmarny dzień... Od wczoraj boli mnie głowa. Dokładnie miałam tydzień spokoju, najgorsze, że w nocy budzi mnie ból i nie śpie,staram się brać jak najmniejsze dawki paracetamolu, ale moje samopoczucie siada :( domowe sposoby w ogóle nie działają

No prosze Cie[emoji6] a poczta mozesz? Jak wsadzisz na wlasne ryzyko to moze Ci przejdzie ale po co problemy. Gdyby sie dalo alkohol to wszyscy by wysylali. U nas 0.7 kosztuje ok 25euro wiec handel by kwitl[emoji6]

My zawsze razem i nie wyobrazam sobie isc bez m

Zdziwilo mnie, bo po UE mozna alkohol przewozic bez ograniczen. Zdarzylo mi sie podac 50 butelek wina na wlasne wesele i przewiezc busem innej spedycji. Bezproblemowo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wyobrażam sobie isc na usg bez męża [emoji4] my chodzimy wszedzie razem, nawet do poloznej jak nie ma usg.

Do góry