reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

oj tak, piekny widok..chociaz cały czas nie dowierzam, ze to nasze szkraby haha

asiiek gratuluje serduszek!!!! bedzie dobrze, ja tez mialam mdlosci, ktore nie mialy konca, ani razu nie zygalam ale to mdlenie bylo potworne wiec przespalam caly ten okres-tak do konca 1 trymestru, mialam mlekowstret ;P -nawet sosu mlekiem czy smietana nie moglam zabielic ;D pilam wode niegazowana z odrobina cytryny, jadlam to co mnie nie odrzucalo a rano jadlam banana-smieszne bo maly przepada teraz za bananowymi sokami i innymi papkami, w koncu ci przejdzie dwojka to duza burza hormonalna :S

reklama
Asiiek gratuluje dwoch serduszek:tak: Cudowny widoczek prawda?
Eweli a Tobie gratuluje dwoch dziewczynek :-D Jestesmy podobnie w ciazy,wiec moze nawet urodzimy w tym samym terminie ;-)Blizniaki moga urodzic sie szbciej,ale jakby co,to bedziemy wspierac sie telepatycznie hehehe.

U mnie wpozadku.Maluch kopie,kreci sie a ja mam dzis wolne i odpoczywam:tak:Zaczelismy remont pokoju dla synka,dopoki w miare cieplo w Norwegi i mozna okna otworzyc.

Milego dnia mamuski ;-)

Asiiek gratuliję dwóch serduszek:-)ja po usg serduszkowym też nie mogłam uwierzy,ze jest dziecko:-D
Lolitka a ja myślałam,ze w Polsce opieka medyczna jest do bani,ale teraz doceniam nasza słuzbę zdrowia.Betka ładnie przyrasta,więc się kochana nie martw,ja trzymam kciuki za Twoje maleństwo albo nawet dwa maleństwa:tak:

Dziewczynki to ja też się wam pochwalę,dzisiaj miałam wizytę i było widać płeć dziecka!!! Będziemy mieć chłopczyka:-D:tak:Jestem taka szczęśliwa i co najważniejsze dzidziuś jest zdrowy i cały.Przyznam się wam,ze miałam przeczucie,ze bedzię synek i przeczucie się sprawdziło:-D

To ja jestem chyba najlepsza, bo jeszcze w 6m-cu zdarzyło mi się rzyganko kilka razy :) Ale za to od 7 m-ca czuję się wspaniale, dosłownie góry mogłabym przenosić, podobno 3 trymestr najcięższy, ale po moich przebojach w 1 chyba nic mnie już nie zdziwi :) Martwi mnie tylko, że nic nie przytyłam przez miesiąc a nawet schudłam, jestem 6-7 kg do przodu od początku ciąży, chłopcy też jakby zwolnili tempo, bo wcześniej zawsze wyprzedzali z usg termin o tydzień-dwa a teraz są po prostu w normie. Ale najważniejsze, że rosną :)

kasia - fajowo. trzymam kciuki za chlopaka

kwiatek - to malutko przytylas. ale to dobrze ! no i chlopaki sie w normach mieszcza - zyc nie umierac

Mnie w 1 trymestrze ani razu nie brało na wymioty,ale teraz w 2 trymestrze jak myje zęby mam odruch wymiotny i zdarzyło mi się już ze 2 razy wymiotować:-(zazwyczaj zdarza mi się to rano.Ja na razie przytyłam 4 kg.

reklama
Do góry