reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kasia
no do serduszkowego to ja mam jeszcze ze 3 tygodnie ale dam znac napewno
no do serduszkowego to ja mam jeszcze ze 3 tygodnie ale dam znac napewno
lolitka200
ja nie mam na razie wogole wizyty u gina - nie chciala mi dac skierowania. ide do ogolnego 17 sierpnia i wtedy moze cos sie da zalatwic.
Matylda78
Fanka BB :)
Lolitka - i ja przyłączam się do gratulacji. Fajnie, że dołączyłaś do grona ciężarówek :-) ps. ja myślałam, ze angielskie procedury sa do du.. ale widzę, ze skandynawskie są jeszcze gorsze. Trzymaj się dzielnie!
Eweli - bardzo ładne imiona wybraliście!
Joweg - witaj na forum. Kasia ma racje, nie denerwuj się, co ma być to będzie!
Eweli - bardzo ładne imiona wybraliście!
Joweg - witaj na forum. Kasia ma racje, nie denerwuj się, co ma być to będzie!
Lolitka Ty sie ciesz, ze nie masz objawów..ja po scianach chodze takie mam mdłosci...nigdzie nie moge sie ruszyc ...wczoraj jak jechalismy do kliniki to myslalam, ze auto zabrudze...tragedia! ale ginka powiedziała ze przy 2 to normalne ze objawy moga byc nasilone..wiec albo to przespac albo niestety przeczekac....a tak wogole to wczoraj widzielismy dwa pikajace serduszka :-)
eweli1982
.a tak wogole to wczoraj widzielismy dwa pikajace serduszka :-)
Kochana, z całego serca GRATULUJĘ Ci tych dwóch, tak wyczekanych serduszek!!!! Cudny widok, no nie:-)
dodora
Asiiek - gratuluję dwóch szkrabów
to jest straaaaaszna radocha zobaczyć dwie małe kropeczki na usg , albo chociaz jedną
. Dużo zdrówka dla całej waszej trójeczki ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
wera - co u Ciebie ? ty masz dzisiaj lekarza jak dobrze pamietam......a może juz na porodówce jesteś
??? daj znać
!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
wera - co u Ciebie ? ty masz dzisiaj lekarza jak dobrze pamietam......a może juz na porodówce jesteś
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
reklama
lolitka200
asiiek - fajowo, tez sie nie moge doczekac serduszkowego...
dzwonilam dzis sie dopytac no i bede miala te serduszkowe ale nie powiedziala kiedy dokladnie. 17go ide do ogolnego i wtedy ona w kompie zaczyna procedure, my wybieramy szpital i umawiaja nas na serduszkowe. nie wiem czy to bedzie tydzien pozniej po ogolnym czy ile
co do mojej bety to urosla 100% wiec chyba nie jest zle (choc wolalabym wiecej
)
dzwonilam dzis sie dopytac no i bede miala te serduszkowe ale nie powiedziala kiedy dokladnie. 17go ide do ogolnego i wtedy ona w kompie zaczyna procedure, my wybieramy szpital i umawiaja nas na serduszkowe. nie wiem czy to bedzie tydzien pozniej po ogolnym czy ile
co do mojej bety to urosla 100% wiec chyba nie jest zle (choc wolalabym wiecej