lolita kochana wroc kilka postów wczesniej chyba od str 45 i poczytaj co ja wypisywałam mnie nawet piersi nie bolały bałam sie jak cholera i tu dziewczyny mnie uspokajały ze wszytsko Ok:-) i faktycznie tak jest, mnie tez nic a nic nie bolało zadnych dolegliwosci ciążowych i powiem ci ze teraz u mnie juz ponad 9 tc a ja nadal nic nie czuje oprócz bolących piersi :-) czasami az sama sie martwie ze czuje sie za dobrze ale widocznie tak ma byc więc głowa do góry...
reklama
dodora
Fanka BB :)
lolitka - nie martw się na zapas choć łatwo się mówi ,a trudniej zrobić ! Ja też schizowałam na początku , każde zakłucie brzucha , jakieś drobne ciągnięcia a ja myślałam o najgorszym.....ale z czasem człowiek uczy się swojego ciała i teraz wiem , że w ciąży nie ma reguł ! Każda z nas jest inna i to co dla jednej jest norma u drugiej może być zaskoczeniem . Wiem już , że w ciąży czasem coś może tak po prostu boleć , zakłuć , jajniki mogą czasem dać o sobie przypomnieć , czasem pół dnia maleństwo nie rusza się , a potem szaleje jak na trampolinie hahah . Wiele różnych , dziwnych objawów się ma i jeżeli nie są one jakieś skrajnie niebezpieczne to wszystko jest w porządku . Także nie martw się nic , dziś cie nie boli nic a może jutro poczujesz wszystkie objawy ciążowe i bedziesz mieć ich dość
eweli1982
Fanka BB :)
Lolitka - ja też ciążę przechodzę bezobjawowo, i gdyby nie usg i rosnący brzuszek to dalej bym nie wierzyła że się udało!!! Tak więc brakiem objawów się nie przejmuj!!!
A ja się muszę pochwalić : W brzuszku siedzi LENKA I JULCIA, i mają 418g i 432g
A ja się muszę pochwalić : W brzuszku siedzi LENKA I JULCIA, i mają 418g i 432g
Lolitko ja przez cały pierwszy trymestr nie miałam żadnych objawów ciąży.Prócz tego,ze pojawiły się żyłki na piersiach i dekolcie i brzuszrk trochę wzdęty był.Nie miałam żadnych nudności,żadnych plamień,nawet brzuch mnie nie bolał.Tak więc kochana może byż sytuacja,że cały 1 trymestr przejdziesz bez objawów ciązy:-)
Eweli gratuluję córeczek:-)a jakie piękne imiona będą nosić:-)
Eweli gratuluję córeczek:-)a jakie piękne imiona będą nosić:-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dzieki dziewczyny...
schiza to moja druga twarz w tych dniach. bete juz zrobilam w piatek ale wynik dopiero wtorek lub sroda wiec musze czekac. tutaj tez nie bardzo chyba moge miec wizyte serduszkowa. tzn mam umowiona wizyte z lekarzem na 17go sierpnia na zrobienie roboty papierokowej (tutaj taka bzdura) i badanie krwi i spotkanie z lekarzem (ogolnym, nie ginem). wtedy sie dowiem czy mog isc na serduszkowa. jelsi mi powiedza ze nie to juz znalazlam prywatnego i sie do niego zapisze pewnie w 7-8 tygodniu
schiza to moja druga twarz w tych dniach. bete juz zrobilam w piatek ale wynik dopiero wtorek lub sroda wiec musze czekac. tutaj tez nie bardzo chyba moge miec wizyte serduszkowa. tzn mam umowiona wizyte z lekarzem na 17go sierpnia na zrobienie roboty papierokowej (tutaj taka bzdura) i badanie krwi i spotkanie z lekarzem (ogolnym, nie ginem). wtedy sie dowiem czy mog isc na serduszkowa. jelsi mi powiedza ze nie to juz znalazlam prywatnego i sie do niego zapisze pewnie w 7-8 tygodniu
Lolitko a gdzie ty jesteś,że takie dziwne proceduryJa usłyszałam bicie serduszko w 8 tc,ale wiem,ze są dziewczyny,które słyszały bicie serduszka juz w 6 tc.Może faktycznie lepiej zgłoś sie do prywatngo gina,sama będziesz czuc się lepiej i pewniej jak usłyszysz bicie serduszka własnego dziecka.I nie martw się,ze schizujesz,bo każda z nas przez to przechodziła i wie co czujesz.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kasia
a no takie procedury w skandynawii zasranej....
a no takie procedury w skandynawii zasranej....
reklama
dokladnie, zero obajwow ciazowych do tej pory:-)tzn, teraz jest mega brzuszek i ruszajace sie maluchy, ale z tych wyczekiwanych obajwow ciazy nie mialam zadnych:-). LOLITKA, nic sie nie martw, nie kazdy ma objawy, i chyba lepiej ich nie miec i dobrze sie czucA np. nasza ptencer nie miała w ogóle żadnych objawów