reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po wizycie, na ktg nie było skurczy[emoji57] rozwarcie na paluszek tak jak 2 tyg. Temu [emoji12]może trochę luźniej. Mały waży ok 3900 a 4200 [emoji23][emoji23][emoji23]usg robione na NFZ i mam nadzieję że zawyżona waga [emoji28]dziś mi lekarz trochę pomerdał palcem i pęcherz oduwał od ścianek- bolało strasznie , ale mam nadzieję że cis ruszy po tym , a jak nie to ktg za tydzień i wywołanie 17.11

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha czyli już wiemy skąd ten arbuz . Tam siedzi kawał chłopa [emoji16] ja pitole podziwiam Cie za cierpliwość , Ja bym już chyba fikołki robiła żeby urodzić .[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha czyli już wiemy skąd ten arbuz . Tam siedzi kawał chłopa [emoji16] ja pitole podziwiam Cie za cierpliwość , Ja bym już chyba fikołki robiła żeby urodzić .[emoji12]

Wczoraj krecilam pupą na piłce, nawet przytulanki były z mężem [emoji16]i nic .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny boje sie o moje plecy. Znowu mi promieniuje od kregoslupa przez posladek do nogi.. pytalam gp wczoraj na wizycie o ten kregoslup i dopiero jak bede w szpitalu na wizycie 30.11 to mam z nini zalatwiac fizjo i pas na kregoslup. Ale to tyle czasu jeszcze..

A powiedzcie mi czy Wasze maluszki tez siedzialy tak nisko w brzuchu? Albo kiedy poszly bardziej w gore? Bo moj caly czas albo w okolicy tego zagiecia pod brzuchem albo jeszcze nizej..
Kredka moje malenstwo tez pod brzuszkiem delikatnie kopsa mnie, czasami z boku go czuje, ale tez nizko.

Ja dziś mam 31 tc i najlepiej łape serce na samym dole gdzie już kończy się brzuch . Wczoraj byłam na usg dokładnie wiedziałam jak leży mała po pod zebrem wystawala pupa po prawej stronie . Znalazłam serce po prawej Ale i tak na samym dole slychac było ładniej ......

I jak robia ktg to tez tam przypinaja to cos do mierzenia tetna dziecka [emoji4]

reklama
Z przodu u gory i powiedzial ze jak najbardziej w porzadku. Zreszta jego ulubione slowo to "super" wiec powoli traci u mnie wiarygodnosc... czuje sie po tych wizytach jakas niezaspokojona doslownie. W sumie jakbym sie nie zapytala o to lozysko to bym nie wiedziala. Coraz bardziej mam wrazenie bariery jezykowej. Moze za duzo go pytam? (On czech)

Lozysko na przedniej scianie i lozysko przodujace to nie to samo. Lozysko na przedniej scianie jest ok, po prostu mozna slabiej czuc ruchy, ale to nie jest zadna animalia. Lozysko przodujace trzeba monitorowac, bo moze prowadzic do komplikacji.

Do góry