reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po wizycie, na ktg nie było skurczy[emoji57] rozwarcie na paluszek tak jak 2 tyg. Temu [emoji12]może trochę luźniej. Mały waży ok 3900 a 4200 [emoji23][emoji23][emoji23]usg robione na NFZ i mam nadzieję że zawyżona waga [emoji28]dziś mi lekarz trochę pomerdał palcem i pęcherz oduwał od ścianek- bolało strasznie , ale mam nadzieję że cis ruszy po tym , a jak nie to ktg za tydzień i wywołanie 17.11

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Chodz po schodach - to podobno pomaga na wywolanie, ale tylko podobno [emoji6]
Mi moja gin mowila, ze przy takim masazu szyjki czasami udawalo jej sie obczaic, ze dziecko ma wlosy [emoji33][emoji4] Zazwyczaj na takie info ojcowie, az sobie siadali z wrazenia [emoji16][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@M@gda a co u Was? Taka cichutka jesteś...
@Ilona 88 szał :D kawał chłopa i tylko by u mamusi siedział :p
Jade pociagiem na wizyte. U mamy siedze na codzien ale wizyty mam w wawie. Raczej jutro sie odezwe co u nas.

A tak ogolnie to zmeczona jestem. Sporo spie i jakos mniej aktywna w ogole. Jeszcze ten remont mnie denerwuje i jakos mam mniej ochoty na forum. Szczegolnie ze na grudniowkach znowu mialam na ogolnym guwnoburze i musialam juz zamkniety zalozyc, bo te dziewczyny co odeszly postanowily troche pomacic... i jakos tak... Mam nadzieje, ze wybaczycie :)

Powinnien mi przejsc niedlugo ten marazm.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne te Twoje milosci[emoji7] super że wszystko dobrze. Jeszcze raz zdrówka [emoji9]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie, na ktg nie było skurczy[emoji57] rozwarcie na paluszek tak jak 2 tyg. Temu [emoji12]może trochę luźniej. Mały waży ok 3900 a 4200 [emoji23][emoji23][emoji23]usg robione na NFZ i mam nadzieję że zawyżona waga [emoji28]dziś mi lekarz trochę pomerdał palcem i pęcherz oduwał od ścianek- bolało strasznie , ale mam nadzieję że cis ruszy po tym , a jak nie to ktg za tydzień i wywołanie 17.11

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale duży chłopak [emoji4] jeszcze troszkę i będziesz tulila maluszka w ramionach [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
piękności , do zacałowania

Jade pociagiem na wizyte. U mamy siedze na codzien ale wizyty mam w wawie. Raczej jutro sie odezwe co u nas.

A tak ogolnie to zmeczona jestem. Sporo spie i jakos mniej aktywna w ogole. Jeszcze ten remont mnie denerwuje i jakos mam mniej ochoty na forum. Szczegolnie ze na grudniowkach znowu mialam na ogolnym guwnoburze i musialam juz zamkniety zalozyc, bo te dziewczyny co odeszly postanowily troche pomacic... i jakos tak... Mam nadzieje, ze wybaczycie :)

Powinnien mi przejsc niedlugo ten marazm.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gownoburze to wszedzue jest , wazne by wszystko z granica rozsadku.... my tu czekamy Na ciebie I wybaczamy[emoji38][emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ilonka twoj synek polowa wyecej niz moja przy porodzie a mi tak bylo ciezko hah to se wyobrazam jak Sue czujesz...... fajny tluscioszek[emoji7][emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Cóż za miłe rozpoczęcie dnia dziewczyny!!!
Nie wprowadzamy zamętu!!! Jak ktoś ma wątpliwości co do ivf to niech go nie robi i tyle... My wszystkie zdecydowalyśmy się i nosimy pod serduszkami NASZE dzieci... A jak ktoś ma chęć to niech robi badania genetyczne i ma czarno na białym...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Popieram, jak się ma wątpliwości i tyle nad tym główkuje to po co w ogóle podchodzić do procedury...

Do góry