reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Z przodu u gory i powiedzial ze jak najbardziej w porzadku. Zreszta jego ulubione slowo to "super" wiec powoli traci u mnie wiarygodnosc... czuje sie po tych wizytach jakas niezaspokojona doslownie. W sumie jakbym sie nie zapytala o to lozysko to bym nie wiedziala. Coraz bardziej mam wrazenie bariery jezykowej. Moze za duzo go pytam? (On czech)

Bo przednie lozysko nie jest zagrozeniem dlatego nue mowi pewnie, mi mowili od razu ciąża zagrozona lozysko przodujace dolna czesc
ZaWyczaj jesli cos nie tak tylko pisza mowia ...Ale dobrze robisz pytajAc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niewiem Ale warto je ribic ... moim zdaniem
W Uk ribili w 12 teraz tez je robie

Kurczę No bo babecKa w rejestracji cos zamieszkała. Najpierw mówi,ze od 11 tc a potem ,ze od 10 tez robią ale to Pani musi zdecydować. [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Niewiem Ale warto je ribic ... moim zdaniem
W Uk ribili w 12 teraz tez je robie

Kurczę No bo babecKa w rejestracji cos zamieszkała. Najpierw mówi,ze od 11 tc a potem ,ze od 10 tez robią ale to Pani musi zdecydować. [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry