Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Haha ja to jednak paniki narobie zawsze
Szczegolnie mi haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja to jednak paniki narobie zawsze
P.r.e.n.a.l.e.n ja tez je bralam na gsrdlo. Ale syropu nie kupuj tylko tab bo syrop do d*** sklad maTabletki *spam* na gardlo dla kobiet w ciązy lub tantum verde do psikania.Ja jak byłam przeziebiona to brałam
Z przodu u gory i powiedzial ze jak najbardziej w porzadku. Zreszta jego ulubione slowo to "super" wiec powoli traci u mnie wiarygodnosc... czuje sie po tych wizytach jakas niezaspokojona doslownie. W sumie jakbym sie nie zapytala o to lozysko to bym nie wiedziala. Coraz bardziej mam wrazenie bariery jezykowej. Moze za duzo go pytam? (On czech)
Popieram...ten spam to pre na lenTabletki *spam* na gardlo dla kobiet w ciązy lub tantum verde do psikania.Ja jak byłam przeziebiona to brałam
Dziewczyny a czy któraś robiła Nifty? Jak tak to w którym tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
12 tc
A czy 10 i 4 to za wcześnie? Bo niektórzy piszą ze od 10 tc a inni od 11 tc?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Niewiem Ale warto je ribic ... moim zdaniem
W Uk ribili w 12 teraz tez je robie
Niewiem Ale warto je ribic ... moim zdaniem
W Uk ribili w 12 teraz tez je robie