reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wychodzę prawdopodobnie jutro, a moje Kropki jeszcze nie wiadomo. Teraz włączyła mi się faza płaczu. Rozmawiam z neonatologiem- płacz. Zbliżam się do drzwi pokoju gdzie dzieci leżą- płacz. Rozmawiam z kimś z rodziny to samo. No i gdy widzę dzieci to co??? Otóż wlasnie-płacz. Wszyscy muszą mnie mieć na płaczkę narodową number one[emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
hormony odreagowanie babyblues i takie tam-płacz ile wlezie obyś się źle psychicznie nie czuła ;)

Uwież mi ze ja mogłabym chodzić do gina co tydzień i sprawdzać , ale jak masz na przedniej scianie łozysko to faktycznie słabiej się czuje a ja wariuje ;) heheh ja mam polipa ale na scianie macicy już 3 raz w tym roku ;/ a przed ciąża miałam usuwanego laparoskopowo, ale w ciązy one lubią powstawać tak mi ginek z kliniki powiedziała. Jak mi mój nowy gin prowadzący ciąże wytlumaczył i pokazał dokladnie na USG najpierw jest macica, pozniej łozysko i dzieciaczek dopiero.Nie mogę się doczekać teraz 14 połówkowych. Mnie pobolewa często podbrzusze a jak chodzę dłuzej to pozniej boli i chodzę jakbym była już po 30tc
Mnie na szczęście nie boli a polowkowe mam w 22 tyg ciąży czyli 28 listopada. Też już się nie mogę doczekać i też najchętniej chodziłam co tydzień na usg ale nie ma co przesadzać. Będzie co będzie a wierze kochana że będzie dobrze i w kwietniu będziemy tulily nasze skarby :)

Z przodu u gory i powiedzial ze jak najbardziej w porzadku. Zreszta jego ulubione slowo to "super" wiec powoli traci u mnie wiarygodnosc... czuje sie po tych wizytach jakas niezaspokojona doslownie. W sumie jakbym sie nie zapytala o to lozysko to bym nie wiedziala. Coraz bardziej mam wrazenie bariery jezykowej. Moze za duzo go pytam? (On czech)
Dobrze że pytasz. Oni czasami myślą że nie muszą tego mówić a nam potrzeba jak najwięcej informacji.
Jak się nie dzieje nic złego to nie mówią :)

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Alez piekne maluchy!! Jeszcze raz gratki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

P.r.e.n.a.l.e.n ja tez je bralam na gsrdlo. Ale syropu nie kupuj tylko tab bo syrop do d*** sklad ma
Miałam syrop i tabletki. Ale żeby mi to pomogło te tabletki na gardło to nie bardzo
Mnie na szczęście nie boli a polowkowe mam w 22 tyg ciąży czyli 28 listopada. Też już się nie mogę doczekać i też najchętniej chodziłam co tydzień na usg ale nie ma co przesadzać. Będzie co będzie a wierze kochana że będzie dobrze i w kwietniu będziemy tulily nasze skarby :)
Ja mam 27 marca według obliczeń z @. Już się nie mogę doczekać... Ja mam połówkowe między 20-21 czyli 20t4d ;) jeszcze 6 dni ;) i zobaczę synka a chciałbym zobaczyć 3D 4D bo no prenatalnych nic, bo tak się obrócił że nie chu chu

reklama
Ja już po wizycie, na ktg nie było skurczy[emoji57] rozwarcie na paluszek tak jak 2 tyg. Temu [emoji12]może trochę luźniej. Mały waży ok 3900 a 4200 [emoji23][emoji23][emoji23]usg robione na NFZ i mam nadzieję że zawyżona waga [emoji28]dziś mi lekarz trochę pomerdał palcem i pęcherz oduwał od ścianek- bolało strasznie , ale mam nadzieję że cis ruszy po tym , a jak nie to ktg za tydzień i wywołanie 17.11

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry