Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Umówiłam późniejszy termin, najwyżej nie dojdą wyniki na prenatalne ...[emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja kolezanka to ma to po prostu u ginekologa byla a jak sie bedzie pogarszac to ma isc do ortopedy ale Ona naprawde placze z boluCzytalam. To nie jest to chyba.. bo mnie tylko od dolu boli jakby te kosci miedzy nogami. Moja lekarka rodzinna powiedziala ze ok.. a jak mozna to sprawdzic?
hormony odreagowanie babyblues i takie tam-płacz ile wlezie obyś się źle psychicznie nie czułaJa wychodzę prawdopodobnie jutro, a moje Kropki jeszcze nie wiadomo. Teraz włączyła mi się faza płaczu. Rozmawiam z neonatologiem- płacz. Zbliżam się do drzwi pokoju gdzie dzieci leżą- płacz. Rozmawiam z kimś z rodziny to samo. No i gdy widzę dzieci to co??? Otóż wlasnie-płacz. Wszyscy muszą mnie mieć na płaczkę narodową number one[emoji6]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie na szczęście nie boli a polowkowe mam w 22 tyg ciąży czyli 28 listopada. Też już się nie mogę doczekać i też najchętniej chodziłam co tydzień na usg ale nie ma co przesadzać. Będzie co będzie a wierze kochana że będzie dobrze i w kwietniu będziemy tulily nasze skarbyUwież mi ze ja mogłabym chodzić do gina co tydzień i sprawdzać , ale jak masz na przedniej scianie łozysko to faktycznie słabiej się czuje a ja wariuje heheh ja mam polipa ale na scianie macicy już 3 raz w tym roku ;/ a przed ciąża miałam usuwanego laparoskopowo, ale w ciązy one lubią powstawać tak mi ginek z kliniki powiedziała. Jak mi mój nowy gin prowadzący ciąże wytlumaczył i pokazał dokladnie na USG najpierw jest macica, pozniej łozysko i dzieciaczek dopiero.Nie mogę się doczekać teraz 14 połówkowych. Mnie pobolewa często podbrzusze a jak chodzę dłuzej to pozniej boli i chodzę jakbym była już po 30tc
Dobrze że pytasz. Oni czasami myślą że nie muszą tego mówić a nam potrzeba jak najwięcej informacji.Z przodu u gory i powiedzial ze jak najbardziej w porzadku. Zreszta jego ulubione slowo to "super" wiec powoli traci u mnie wiarygodnosc... czuje sie po tych wizytach jakas niezaspokojona doslownie. W sumie jakbym sie nie zapytala o to lozysko to bym nie wiedziala. Coraz bardziej mam wrazenie bariery jezykowej. Moze za duzo go pytam? (On czech)
Dziękuję. Ja sama sobie ubzduralam że jak na przedniej to że przodujace i sama się nastraszylam niepotrzebnie.Też mam łożysko na przedniej ścianie to nic złego .
Ok. Mama mi kupiła helsi ponoć też same naturalne składniki. Ale mam jeszcze biegunkę. Oszalec można mówię wamP.r.e.n.a.l.e.n ja tez je bralam na gsrdlo. Ale syropu nie kupuj tylko tab bo syrop do d*** sklad ma
Alez piekne maluchy!! Jeszcze raz gratkiDługo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam syrop i tabletki. Ale żeby mi to pomogło te tabletki na gardło to nie bardzoP.r.e.n.a.l.e.n ja tez je bralam na gsrdlo. Ale syropu nie kupuj tylko tab bo syrop do d*** sklad ma
Ja mam 27 marca według obliczeń z @. Już się nie mogę doczekać... Ja mam połówkowe między 20-21 czyli 20t4d jeszcze 6 dni i zobaczę synka a chciałbym zobaczyć 3D 4D bo no prenatalnych nic, bo tak się obrócił że nie chu chuMnie na szczęście nie boli a polowkowe mam w 22 tyg ciąży czyli 28 listopada. Też już się nie mogę doczekać i też najchętniej chodziłam co tydzień na usg ale nie ma co przesadzać. Będzie co będzie a wierze kochana że będzie dobrze i w kwietniu będziemy tulily nasze skarby