reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A czuje się dobrze , ale liczyłam na pełnie i du...a [emoji23]a jak u Ciebie ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro wizyta u lekarza i najważniejsze czy Julek zrobił fikolka ;)jeśli tak to czekamy ...jeśli nie myślę że umówimy się na cc ..Ty już masz 39 tc ? Kurczę ja od wczoraj zaczynam puchnac tzn stopy i dłonie ale chyba najbardziej stopy :baffled:Ogólnie tak się dzis trochę słabo czuje a pogoda piękna i szkodaaaaa:confused:

Jutro wizyta u lekarza i najważniejsze czy Julek zrobił fikolka ;)jeśli tak to czekamy ...jeśli nie myślę że umówimy się na cc ..Ty już masz 39 tc ? Kurczę ja od wczoraj zaczynam puchnac tzn stopy i dłonie ale chyba najbardziej stopy :baffled:Ogólnie tak się dzis trochę słabo czuje a pogoda piękna i szkodaaaaa:confused:
No to kciuki za fikołka [emoji110][emoji110][emoji110]bo chciałaś sn z tego co pamiętam?[emoji6]Tak u mnie 39tc leci i już mi się strasznie ciągnie ten czas.

No to kciuki za fikołka [emoji110][emoji110][emoji110]bo chciałaś sn z tego co pamiętam?[emoji6]Tak u mnie 39tc leci i już mi się strasznie ciągnie ten czas.

Och ale ci cudownie... Ja marzę żeby chociaż do 36 tc się udało dotrwać

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry