reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przeczytalam artykul i po czesci sie zgadzam ale wole to timy love bo ma wiecej opcji a w tym baby bjorn to placi sie polowe za design bo cena troche wysoka moim zdaniem

Ja na poczatku tez plamilam na brazowo i samo przeszlo.
A jak wkladasz progesteron? Aplikatorem? Bo nie zaleca sie.

Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?

Tak na pewno kupuje. Jeszcze nie robilam rozeznania ale na pewno ten pod materacyk a nie wpinany w pieluszje

Zgodzę się ze zdecydowanie za drogi ten leżaczek i szukam okazji na używkach .Myśle ze tez kupię pod materacyk a tego użyje czasami do wózka ewentualnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dostałam od znajomej Snuze Hero i nie wiem czy to dobre czy nie. Przypina się to bezpośrednio do dziecka . Ona używała do pół roku i mówi ze zadowolona .
1509127146-43a7203c02917909-aaaaaa.jpeg

Ktoras mama blizniakow to miala i bardzo sobie chwalila.

Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?

Ja rozdzielilam sobie spanie, jedzenie, kosmetyki, kąpiel itd jakos latwiej mi przychodzilo do glowy co potrzeba jeszcze.

Zgodzę się ze zdecydowanie za drogi ten leżaczek i szukam okazji na używkach .Myśle ze tez kupię pod materacyk a tego użyje czasami do wózka ewentualnie .

Nie wiem czemu ale jakos wole pod materac...martwilabym ze ten by sie odpial...po drugie moje dziecko zasypia na plecach i po jakims czasie przewraca sie na brzuch i tak dalej spi...to by ja uwieral w brzuszek...

Hmm to chyba nie można do końca nazwać podusia to taka podkładka bawełniana bo ona nie ma wypełnienia jak poduszka .
1509129381-32171fc13bb13913-aaaaaa.jpeg
taka tez nie może być ?

No nie wiem...ja tez taka mam od kompletu minky i nie uzywam. Moze inne dziewczyny sie wypowiedza...
Odnosnie tiny love dzieki nieagatka bo myslalam ze jest pozycja lezaca i siedzaca...a odkrylam lekko uniesiona...jestem szczesliwa :):):)

reklama
Hmm to chyba nie można do końca nazwać podusia to taka podkładka bawełniana bo ona nie ma wypełnienia jak poduszka .
1509129381-32171fc13bb13913-aaaaaa.jpeg
taka tez nie może być ?

Ja zaczelam takiej uzywac dopiero niedawno (corcia ma 7mies). Wczesniej lezala calkiem na plasko tak w gondoli jak w lozeczku.

Do góry