reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego

Świetny pomysł !

Cos kolo 20 tyg kupilam pierwsze ciuszki [emoji3] a potem to juz lawinowo cos w oko wpadalo[emoji1] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No tyle to ja nie wytrzymam [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja mam babysense 5 i spie spokojniej dzieki niemu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam babysense 5

Dostałam od znajomej Snuze Hero i nie wiem czy to dobre czy nie. Przypina się to bezpośrednio do dziecka . Ona używała do pół roku i mówi ze zadowolona .
1509127146-43a7203c02917909-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest ten bjorn właśnie

---29tc---
Przeczytalam artykul i po czesci sie zgadzam ale wole to timy love bo ma wiecej opcji a w tym baby bjorn to placi sie polowe za design bo cena troche wysoka moim zdaniem
Kobiety 23dpt brązowe niteczki przy podcieraniu i trochę wyleciało również brązowego z globulka na wkładkę.Lekki bol w podbrzuszu mam się martwić?
Ja na poczatku tez plamilam na brazowo i samo przeszlo.
A jak wkladasz progesteron? Aplikatorem? Bo nie zaleca sie.
Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego
Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?
Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak na pewno kupuje. Jeszcze nie robilam rozeznania ale na pewno ten pod materacyk a nie wpinany w pieluszje

Do góry