Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego
Cos kolo 20 tyg kupilam pierwsze ciuszki [emoji3] a potem to juz lawinowo cos w oko wpadalo[emoji1] [emoji6]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam babysense 5Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?
Ja nie miałam.Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?
Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?
Tak fotelik następny do tej bazy tylko maxi cosi
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam babysense 5
Ja chyba jeszcze poczekam do prenatalnych i coś kupie chociaż skarpetkiA ja w 9 tc i juz ręce zacieram z myślą o zakupach [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
haha ja z niecierpliwoscia czekam az poznam plec i wtedy chyba nikt mnie juz nie powstrzyma z zakupamiJeny ile tego jest... Ja dopiero 12 tydzień a już bym coś kupiła bo panikuje że o czymś zapomnę Rzeczywiście super ten leżaczek
Przeczytalam artykul i po czesci sie zgadzam ale wole to timy love bo ma wiecej opcji a w tym baby bjorn to placi sie polowe za design bo cena troche wysoka moim zdaniemTo jest ten bjorn właśnie
---29tc---
Ja na poczatku tez plamilam na brazowo i samo przeszlo.Kobiety 23dpt brązowe niteczki przy podcieraniu i trochę wyleciało również brązowego z globulka na wkładkę.Lekki bol w podbrzuszu mam się martwić?
Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego
Tak na pewno kupuje. Jeszcze nie robilam rozeznania ale na pewno ten pod materacyk a nie wpinany w pieluszjeDziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?