reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego

Świetny pomysł !

Cos kolo 20 tyg kupilam pierwsze ciuszki [emoji3] a potem to juz lawinowo cos w oko wpadalo[emoji1] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No tyle to ja nie wytrzymam [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja mam babysense 5 i spie spokojniej dzieki niemu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam babysense 5

Dostałam od znajomej Snuze Hero i nie wiem czy to dobre czy nie. Przypina się to bezpośrednio do dziecka . Ona używała do pół roku i mówi ze zadowolona .
1509127146-43a7203c02917909-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest ten bjorn właśnie

---29tc---
Przeczytalam artykul i po czesci sie zgadzam ale wole to timy love bo ma wiecej opcji a w tym baby bjorn to placi sie polowe za design bo cena troche wysoka moim zdaniem
Kobiety 23dpt brązowe niteczki przy podcieraniu i trochę wyleciało również brązowego z globulka na wkładkę.Lekki bol w podbrzuszu mam się martwić?
Ja na poczatku tez plamilam na brazowo i samo przeszlo.
A jak wkladasz progesteron? Aplikatorem? Bo nie zaleca sie.
Ja mam zeszyt i zapisuje co bedzie potrzebne[emoji23] nie ogarne w pamieci tego
Od dwoch dni wlasnie planuje kupno zeszytu tylko mysle jak go prowadzic zeby sie nie pogubic. Nie wiem czy segregator nie bedzie lepszy i podzielic wszystko na kategorie. Ale czy to nie przesada?
Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak na pewno kupuje. Jeszcze nie robilam rozeznania ale na pewno ten pod materacyk a nie wpinany w pieluszje

Do góry