reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnie :) Zdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe

Gratuluje pięknego zdrowego synka [emoji846] [emoji8] przepraszam ze nie dałam rady wkleić kalendarza przed twoja wizytą ale miałam okropną noc . Jeszcze raz gratuluje !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ropuszka666 czemu miałaś okropna noc?

---29tc---

Kochana nie wiem już sama co mi jest .Nie radzę sobie chyba z ta cukrzyca . Kontroluje jak nigdy to co jem nie pozwalam sobie na nic co mogłoby mi podnieść cukier a moje wyniki i tak świrują . Lekarka ciągle zwiększa mi dawkę insuliny . Ciagle chudnę , teraz wychodzi ze jestem prawie 27 tc a na plusie 3,8 kg i brzuch mi zmalał .Ogolnie jestem mega osłabiona a do tego mam okropne bóle brzucha które przychodzą w nocy i nie dają mi spać . Wizytę mam dopiero 9.11 , boje się o mała czy to jej nie szkodzi . Wyczytałam ze dziecko sobie poradzi i zabierze to co najlepsze ale płaczę po nocach bo i tak się martwię .

Ropuszko bardzo mi przykro ze musisz to przechodzic. A myslalas moze zeby to skobsultowac z jakims innym lekarzem?
Witaminy pijesz? Moze zrob badanie na ich poziom bo moze czegos jest za malo?

Kochana nie wiem już sama co mi jest .Nie radzę sobie chyba z ta cukrzyca . Kontroluje jak nigdy to co jem nie pozwalam sobie na nic co mogłoby mi podnieść cukier a moje wyniki i tak świrują . Lekarka ciągle zwiększa mi dawkę insuliny . Ciagle chudnę , teraz wychodzi ze jestem prawie 27 tc a na plusie 3,8 kg i brzuch mi zmalał .Ogolnie jestem mega osłabiona a do tego mam okropne bóle brzucha które przychodzą w nocy i nie dają mi spać . Wizytę mam dopiero 9.11 , boje się o mała czy to jej nie szkodzi . Wyczytałam ze dziecko sobie poradzi i zabierze to co najlepsze ale płaczę po nocach bo i tak się martwię .

Idz prywatnie do diabetologa...

Ropuszko bardzo mi przykro ze musisz to przechodzic. A myslalas moze zeby to skobsultowac z jakims innym lekarzem?
Witaminy pijesz? Moze zrob badanie na ich poziom bo moze czegos jest za malo?

W poniedziałek idę właśnie na badania. Dzwoniłam do lekarki wczoraj to zasugerowała szpital bo tam najszybciej dostanę się do dobrych specjalistów ale Ja nie chce bo ten szpital może i lekarzy ma dobrych ale jedzenie w ogóle nie jest dostosowane do cukrzyków i dopiero będę miała cyrki z wynikami a mój M nie da rady codziennie dowozić mi jedzenia ponad 70km . Czytam na forach ze dziewczyny tez chudną i nie ma tragedii ale Ja przez to nie mam sił na nic . Wczoraj przeszłam 1 km to czułam się jak po maratonie .

Biedna, moze właśnie idź na konsultacje jeszcze do kogos? Będziesz spokojniejsza [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry