reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z nosidelkiem mozesz poczekac, bo i tak nie powinno sie uzywac przynajmniej przez pierwsze pol roku... Ja mam Bondolino, Tula tez jest jednym z najlepszych z tego co wiem...

A wozek, jesli madz winde i duzy samochod to po prostu bierz taki jak Ci sie podoba [emoji38][emoji12]

Ja najbardziej przytylam w 7 miesiacu, a uroslam chyba w 8mym. Przed porodem mialam jesli dobrze pamietam 115cm na wysokosci pepka [emoji15][emoji50][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to .....
To w czym ja mam ja przywiesc że szpitala :szok:W kocu hi hi hi
Może ja źle to nazwałam :laugh2: Bo jestem gapa .... nosidełko to chodziło mi o to do samochodu :rofl2:
I jeszcze 1 isifox jak kupię to będzie pasował do nosidełka nr 2 ?
Mieszkam na parterze windę i duży samochód mam :)
Do noszenia mam chustę ..... tylko jeszcze nie wiem jak to sie wiąże o_O

Ostatnia edycja:
reklama
Każdy chyba indywidualnie ale ja mam -1,5 kg na ostatnim ważeniu, brałam pod uwagę że woda będzie się zatrzymywać bo każdy tak straszył a jednak nie, brzuch w obwodzie rosnie ale dupsko cale szczescie nie;)u mnie chyba najgorszy był 7 miesiac najwięcej przytyłam a Ty ile na plusie?

Ja mam fotelik BeSafe Izi Go zachwalany w testach i mi spodobał się najbardziej wizualnie że względu na fajny daszek ;)
29 tc mam 8 kg na plusie
Dupa też puchnie bo majtki uciskaja ....
Cycki w miejscu stoją :szok:

Jak to .....
To w czym ja mam ja przywiesc że szpitala :szok:W kocu hi hi hi
Może ja źle to nazwałam :laugh2: Bo jestem gapa .... nosidełko to chodziło mi o to do samochodu :rofl2:
I jeszcze 1 isifox jak kupię to będzie pasował do nosidełka nr 2 ?
Mieszkam na parterze windę i duży samochód mam :)
Do noszenia mam chustę ..... tylko jeszcze nie wiem jak to sie wiąże o_O

Ja mam maxi cosi pebble i baze family fix. Do niej potem mozesz dokupic kolejny fotelik maxi cosi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale maxi cosi i co dalej ? Tam jest tyle modeli .....
Już jestem prawie zdecydowana :) też na maxi cosi
Moze to troche pomoze

1509086873-33ebcf6bfc6d8375-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry