reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale maxi cosi i co dalej ? Tam jest tyle modeli .....
Już jestem prawie zdecydowana :) też na maxi cosi

Ja kupuje pebble plus z bazą 2wayFix. Jeżeli kupisz kolejny fotelik maxi cosi to baza Ci się przyda dalej ale jeśli zdecydujesz się na inną firmę fotelika to już niestety baza nie pasuje. I o ile maxi cosi wypada świetnie w crash testach 0-13kg to już im później tym gorzej ale zanim nasze dzieci dorosną do tego etapu może się coś zmienić :)

Ja kupuje pebble plus z bazą 2wayFix. Jeżeli kupisz kolejny fotelik maxi cosi to baza Ci się przyda dalej ale jeśli zdecydujesz się na inną firmę fotelika to już niestety baza nie pasuje. I o ile maxi cosi wypada świetnie w crash testach 0-13kg to już im później tym gorzej ale zanim nasze dzieci dorosną do tego etapu może się coś zmienić :)

No wlasnie dlatego ja jednak nie bede kupowac kolejnego fotelika maxicosi, bo faktycznie wsrod tych malych jest jednym z najlepszych, a potem to juz roznie.
@Ewunka szkoda, ze Marcelina nie poczeka do marca, bo wtedy bede fotelik pewnie zmieniac to sprzedalabym Ci baze za polowe ceny [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnie :) Zdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe

Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnie :) Zdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe
Pieknie. Nad imieniem mysleliscie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dlatego ja jednak nie bede kupowac kolejnego fotelika maxicosi, bo faktycznie wsrod tych malych jest jednym z najlepszych, a potem to juz roznie.
@Ewunka szkoda, ze Marcelina nie poczeka do marca, bo wtedy bede fotelik pewnie zmieniac to sprzedalabym Ci baze za polowe ceny [emoji6]

dlatego ja się zdecydowałam na cybexa aton m z bazą testowany teraz jesienią w adac wraz z bazą a później na tą samą bazę wepnę fotel sirona m tyłem i przodem do kierunku jazdy, a ten 0-13 też bezproblemowo wepnę na swój wózek anex cross, bo też wygodnie :)

Gratuluję[emoji6] super wieści! A imię już macie wybrane?

---29tc---

reklama
dlatego ja się zdecydowałam na cybexa aton m z bazą testowany teraz jesienią w adac wraz z bazą a później na tą samą bazę wepnę fotel sirona m tyłem i przodem do kierunku jazdy, a ten 0-13 też bezproblemowo wepnę na swój wózek anex cross, bo też wygodnie :)

Mam ten sam prezentuje się super i jakiś tez extra . Nie długo będziemy testować w praktyce [emoji846]

Do góry