reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wlasnie dlatego ja jednak nie bede kupowac kolejnego fotelika maxicosi, bo faktycznie wsrod tych malych jest jednym z najlepszych, a potem to juz roznie.
@Ewunka szkoda, ze Marcelina nie poczeka do marca, bo wtedy bede fotelik pewnie zmieniac to sprzedalabym Ci baze za polowe ceny [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zawsze przyda się przy kolejnym dziecku :)

reklama
Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnie :) Zdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe

Świetnie wieści! Kawal chłopa juz!

Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnie :) Zdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe
Cudownie :)

Mozesz zamowic cathering do szpitala jakby co. Wydaje mi sie ze w wiekszych miastach maja

Catering jest zakazany w cukrzycy ciążowej bo musisz przeliczać wymienniki węglowodanowe a firmy w Szczecinie raczej nie maja o tym pojęcia .Robie to wszystko dla zdrowia dziecka i pewnie nie jedno jeszcze zniosę . My invitrówki z góry skazane jesteśmy na większe wyrzeczenia [emoji6]

Kochana nie wiem już sama co mi jest .Nie radzę sobie chyba z ta cukrzyca . Kontroluje jak nigdy to co jem nie pozwalam sobie na nic co mogłoby mi podnieść cukier a moje wyniki i tak świrują . Lekarka ciągle zwiększa mi dawkę insuliny . Ciagle chudnę , teraz wychodzi ze jestem prawie 27 tc a na plusie 3,8 kg i brzuch mi zmalał .Ogolnie jestem mega osłabiona a do tego mam okropne bóle brzucha które przychodzą w nocy i nie dają mi spać . Wizytę mam dopiero 9.11 , boje się o mała czy to jej nie szkodzi . Wyczytałam ze dziecko sobie poradzi i zabierze to co najlepsze ale płaczę po nocach bo i tak się martwię .

Nie martw się tak kochana a może brzuch od stresu boli.

Kochana nie wiem już sama co mi jest .Nie radzę sobie chyba z ta cukrzyca . Kontroluje jak nigdy to co jem nie pozwalam sobie na nic co mogłoby mi podnieść cukier a moje wyniki i tak świrują . Lekarka ciągle zwiększa mi dawkę insuliny . Ciagle chudnę , teraz wychodzi ze jestem prawie 27 tc a na plusie 3,8 kg i brzuch mi zmalał .Ogolnie jestem mega osłabiona a do tego mam okropne bóle brzucha które przychodzą w nocy i nie dają mi spać . Wizytę mam dopiero 9.11 , boje się o mała czy to jej nie szkodzi . Wyczytałam ze dziecko sobie poradzi i zabierze to co najlepsze ale płaczę po nocach bo i tak się martwię .

Nie dziwie ci sie tez bym sie martwila[emoji20] mam nadzieje ze malutka dzielna i nic jej nie bedzie. Ropuszko a lekarz wie ze tak sie czujesz po tej insulinie, moze warto zadzwonic.

Jak to .....
To w czym ja mam ja przywiesc że szpitala :szok:W kocu hi hi hi
Może ja źle to nazwałam :laugh2: Bo jestem gapa .... nosidełko to chodziło mi o to do samochodu :rofl2:
I jeszcze 1 isifox jak kupię to będzie pasował do nosidełka nr 2 ?
Mieszkam na parterze windę i duży samochód mam :)
Do noszenia mam chustę ..... tylko jeszcze nie wiem jak to sie wiąże o_O
To zelezy od isofix jaki kupisz. My kupilismy wlasnie takie ze beda pasowaly do kolejnego fotelika :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry