reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitka
o rany tak się cieszę !!!:-) Od samego początku byłaś na forum, i w końcu do Ciebie uśmiechnęło się szczęście. Serdecznie gratuluję i witam Cię w naszym gronie ciężarówek :-)

reklama
lolitka - a to super niespodzianka :) mega , mega , mega wieeeelkie gratulacje , należy ci się bo byłaś i pewnie bedziesz wciąż dla reszty '' małą encyklopedią medyczną '' :tak: , pomagałaś i doradzałaś ......Aż wreszcie przyszła i kolej na ciebie , jak super , strasznie się cieszę i trzymam kciuki za całe 9 miechów !!!
Kasia_30 - wiem co czujesz bo kiedys sama patrzyłam na suwaczki innych dziewczyn , które były blisko porodu i tak sobie myślałam ....ech , kiedy to będzie ? ....a ten czas tak szybko leci , że nim się obejrzysz a już będziesz tu gdzie my z werą teraz :) , powodzonka !

Lolitka ja już na forum in vitro Ci napisałam gratki ale się powtórze:)Tak jak dziewczyny piszą byłaś "chodzącą encyklopedią" dla nas....ja pamiętam jak przerażona tu trafiłam, też mi pomagałaś...potem aż głupio mi było patrząc na swój suwaczek i Twoje podpisiki,tak sobie myślałam ,że to in vitro powinno być taką metodą która w 100% gwarantuje dzidzię...:(....cieszymy się że tu do nas dotarłaś;)teraz może my coś pomożemy???:):):)

dziewczyny

bardzo sie denerwuje bo nie mam ani jednego objawu ciazowego i od razu mi sie wydaje ze sie dzidzia nie rozwija. wiem ze to dopiero 5tc ale zeby wogole, absolutnie nic nie czuc? jedyny objaw do brak okresu...

czy ktoras tez tak miala?

Lolitka
to całkiem normalne, ja też na początku nie miałam żadnych objawów, tylko bolały mnie piersi, a pierwsze mdłości pojawiły mi się w 7-8 tc

ja pewnie nadwrazliwa za duzo jestem... wiesz jak to jest - po tak dlugich staraniach czlek sie martwi o wszystko i na zapas

ja sie troche denerwuje bo ja mialam wiecej objawow wczesniej a teraz od 5 dni wsio ustalo - stad taki niepokoj

dziewczyny

bardzo sie denerwuje bo nie mam ani jednego objawu ciazowego i od razu mi sie wydaje ze sie dzidzia nie rozwija. wiem ze to dopiero 5tc ale zeby wogole, absolutnie nic nie czuc? jedyny objaw do brak okresu...

czy ktoras tez tak miala?

ja tak miałam :) Ale chyba w 7 lub 8tc tak mi się objawy rozkręciły, że z łóżka nie mogłam wstać o własnych siłach, a ile razy nie dobiegłam do łazienki i pawik w korytarzu ;)
A np. nasza ptencer nie miała w ogóle żadnych objawów ;)

reklama
Do góry