reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zalezy mi na tym by byla duża gondola bo to i spiworek trzeba będzie włożyć i żeby była gondola zabudowana bardzo... W końcu to zima ...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Sliczny. Mi tez sie takie podobaja. Jaki to model?
A myslicie ze od kwietnia to jaki wozek najlepiej (nie zapominajcie ze upalow za bardzo u mnie nie ma[emoji6])

Coletto florino... Pani polecała mi jeszcze Jedo i Bebetto ale ten był najbardziej zabudowany. I wysoki. I wizualnie bardzo mi się spodobał.
Zamówię go za miesiąc to akurat na porod będzie..
Mój mąż go odbierze dopiero po porodzie ze sklepu bo mu koledzy nagadali że wózek ojciec do domu przywozi po urodzeniu... Zabobony jakieś ale skoro sklep sie na to godzi to dla mnie ok... I gwarancja będzie leciała od dnia odbioru ze sklepu...

Sliczny. Mi tez sie takie podobaja. Jaki to model?
A myslicie ze od kwietnia to jaki wozek najlepiej (nie zapominajcie ze upalow za bardzo u mnie nie ma[emoji6])
To zależy czego oczekujesz!? czy gondola duża czy mała... Po jakich terenach będzie "śmigał"...

Coletto florino... Pani polecała mi jeszcze Jedo i Bebetto ale ten był najbardziej zabudowany. I wysoki. I wizualnie bardzo mi się spodobał.
Zamówię go za miesiąc to akurat na porod będzie..
Mój mąż go odbierze dopiero po porodzie ze sklepu bo mu koledzy nagadali że wózek ojciec do domu przywozi po urodzeniu... Zabobony jakieś ale skoro sklep sie na to godzi to dla mnie ok... I gwarancja będzie leciała od dnia odbioru ze sklepu...

Mój to już kilka razy jeździł naszym po domu i robił sobie fotki przy wózku i wysyłał wszystkim [emoji6][emoji6]wózek bardzo ładny [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój to już kilka razy jeździł naszym po domu i robił sobie fotki przy wózku i wysyłał wszystkim [emoji6][emoji6]wózek bardzo ładny [emoji106]

Kochana twój jest piękny!!! Taki miejski (i dziewczyński)... A mojemu mężowi jak będzie lepiej jak będzie stał w sklepie to niech stoi...

Kochana twój jest piękny!!! Taki miejski (i dziewczyński)... A mojemu mężowi kal będzie lepiej jak będzie stał w sklepie to niech stoi...

Haha zobaczysz jak Ci będzie wyrywał żeby on prowadził [emoji12]

reklama
Już nie mogę się doczekać!!!
A ty jak się czujesz!?

Oswajam się z dieta i wkuwaniem insuliny .nie zgodziłam się na szpital i powiedziałam ze sobie poradzę z wyregulowaniem tych cukrów . W czwartek kontrola i mam nadzieje że się spisałam bo widzę poprawę w wynikach i w sumie mam 1,5 kg na minusie więc chyba nie ma tego złego [emoji16]

Do góry