reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oswajam się z dieta i wkuwaniem insuliny .nie zgodziłam się na szpital i powiedziałam ze sobie poradzę z wyregulowaniem tych cukrów . W czwartek kontrola i mam nadzieje że się spisałam bo widzę poprawę w wynikach i w sumie mam 1,5 kg na minusie więc chyba nie ma tego złego [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super że wyniki lepsze...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
W ogóle pytanie dziewczyny co do prania ciuszków i całej reszty . Koleżanka powiedziała mi dziś ze ona prała wszystko aż cztery razy przed porodem bo podobno bawełna po kilku praniach oddaje swoje właściwości . Co wy na to ? I w końcu w czym pierzecie i ile przed porodem ? Boje się że mnie położy przez te moje rewolucje do szpitala przed porodem i tego nie ogarnę jak będę zwlekała .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W ogóle pytanie dziewczyny co do prania ciuszków i całej reszty . Koleżanka powiedziała mi dziś ze ona prała wszystko aż cztery razy przed porodem bo podobno bawełna po kilku praniach oddaje swoje właściwości . Co wy na to ? I w końcu w czym pierzecie i ile przed porodem ? Boje się że mnie położy przez te moje rewolucje do szpitala przed porodem i tego nie ogarnę jak będę zwlekała .

No ja zamierzam wziąć się za pranie w najblizszych dniach (ubranek co siostra mi przyniosła po synku)... Czyli tak 2 miesiące z haczykiem a nowych jeszcze nie kupiłam za wiele ale to w listopadzie pewnie... A jak byłam w szpitalu na początku września to dziewczyna co temu ma na 29.11 już miała wszystko poprane od miesiąca...

Ja Lovely płyn do prania mam

Coletto florino... Pani polecała mi jeszcze Jedo i Bebetto ale ten był najbardziej zabudowany. I wysoki. I wizualnie bardzo mi się spodobał.
Zamówię go za miesiąc to akurat na porod będzie..
Mój mąż go odbierze dopiero po porodzie ze sklepu bo mu koledzy nagadali że wózek ojciec do domu przywozi po urodzeniu... Zabobony jakieś ale skoro sklep sie na to godzi to dla mnie ok... I gwarancja będzie leciała od dnia odbioru ze sklepu...

A te dwa pozostale tez wysokie byly? Bo ja musze miec wysoki i najlepiej z raczka wysuwana

Ja wyprałam ciuszki po synku w normalnym proszku i wtedy drugi raz w loveli + dodatkowe płukanie, a nowe od razu w loveli +dodatkowe płukanie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez kupiłam ten płyn . A słyszałaś o dolaniu octu do prania ? Kurczę zastanawiam się czy te ciuszki się nie zakurzą w szafie do porodu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ty masz termin jakoś zaraz po mnie dobrze pamiętam?!?
Wiesz no ja też miałam takie obiekcje ale przez dwa miesiące (może nie całe) moze nie!!! Nie będę wlewala octu.

reklama
Do góry