reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

W uk taką kadre w szpitalu maja ze szkoda gadac nawet nie przeprowadzila babka prenatalnych bo dziecko lezalo sobie na pleckach i tylko nozkami machalo i stwierdzila po paru min ze nie jest możliwe badanie. Bylam na prenatalnych prywatnie tam babka bardziej podeszla profesjonalnie ale płci nie mówił bo za to jest dodatkowa oplata 89f wiec darowalismy sobie to teraz czekam na usg polowkowe to moze cos sie dowiem.

No faktycznie strasznie nieprofesjonalnie :szok: 89f za płeć masakra:errr:

reklama
Hej. Ja już w domu. Spałam i czuje czuję się jak pijana. Nogi mnie bolą, brzuch ciągnie... Już chyba wkraczam w ten etap, gdy mam dosyć ciąży. Nie mam siły. Torby ze szpitala stoją nierozpakowane. Nic mi się nie chce. Tylko bym spała.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja już w domu. Spałam i czuje czuję się jak pijana. Nogi mnie bolą, brzuch ciągnie... Już chyba wkraczam w ten etap, gdy mam dosyć ciąży. Nie mam siły. Torby ze szpitala stoją nierozpakowane. Nic mi się nie chce. Tylko bym spała.

To spij, odpoczywaj tyle, ile potrzebujesz - to juz ostatni moment, ze bedziesz spac do woli, potem przez ladnych kilka lat moze byc z tym problem [emoji12]
Zbieraj sily [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bliźniaki - to spory wysiłek dla organizmu także nic dziwnego. Odpoczywaj ile potrzeba a mąż niech robi wszystko sam :-) Moja mama jak chodziła ze mną i siostrą to tak chciala spać caly czas że nawet jak spala jej snily się sny że chce spać :-) :) Urodzilysmy się dwa miesiące wcześniej także nie było łatwo :sorry:

Dobrze że już w domku , odpocznij teraz [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jeszcze tylko chwila i będziesz tuliła maleństwa!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
2172-6129.jpg

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Załączniki

• 2172-6129.jpg
    2172-6129.jpg
    87,7 KB · Wyświetleń: 406
Do góry