reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ładna waga [emoji6]może mały się jeszcze przekręci, a jak ni to będziesz bynajmniej wiedziała kiedy i o której będzie ten wspaniały dzień [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A Ty na kiedy masz termin bo to jakoś początek listopada prawda?to już naprawdę ostatnia prosta ;)już jedną ręką tulisz Synka :):):)hihi

reklama
U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan... ;)
Taka jest prawda ze to nam rodzicom ma sie dobrze wymawiać imie, to my mamy dobrze sie czuc z nim, a nie rodzina czy znajomi[emoji4] u mnie w rodzinie powiedzielismy ze jak bedzie chlopak to franio i teraz kazdy pyta jak franio sie ma [emoji3] to chyba nie maja zastrzeżeń [emoji6] albo nie chca sie wtrącać.

A Ty na kiedy masz termin bo to jakoś początek listopada prawda?to już naprawdę ostatnia prosta ;)już jedną ręką tulisz Synka :):):)hihi
Termin mam na 13stego , ale mam nadzieję że szybciej się zadziała [emoji6]
A jak termin Ci lekarz wyliczył, z transferu, miesiączki czy usg ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy jedno tylko dla chlopca Franek maz tak wytypowal początkowo mi sie nie podobalo ale teraz chyba innego bym nie chciala moze jeszcze ignas a dla dziewczynki nie mam pojecia [emoji30]

Franek - ładnie :happy: A ja właśnie z imionami dla chłopca byłabym zagubiona, ale jak widać może to nie przypadkowo, bo na razie nie muszę wybierać :p

My imiona mamy wybrane od dobrych 4 lat. Już przed staraniami wiedzieliśmy jaki typ jest dla dziewczynki, a jaki dla chłopca. Na całe szczęście jesteśmy zgodni i nie musimy się szczególnie martwić. :) Z narodzinami dziecka dopiero oznajmimy jak będzie się nazywać. Bo kto wie? Może stwierdzimy, że nie pasuje do naszej pociechy.

Jak jednak będzie dziewczynka, myślę że sami nie zauważycie jak wybierzecie imię dla niej :happy: A co na USG dzidziuś nie chce się pokazać? :biggrin2:
W uk taką kadre w szpitalu maja ze szkoda gadac nawet nie przeprowadzila babka prenatalnych bo dziecko lezalo sobie na pleckach i tylko nozkami machalo i stwierdzila po paru min ze nie jest możliwe badanie. Bylam na prenatalnych prywatnie tam babka bardziej podeszla profesjonalnie ale płci nie mówił bo za to jest dodatkowa oplata 89f wiec darowalismy sobie to teraz czekam na usg polowkowe to moze cos sie dowiem.

reklama
My imiona mamy wybrane od dobrych 4 lat. Już przed staraniami wiedzieliśmy jaki typ jest dla dziewczynki, a jaki dla chłopca. Na całe szczęście jesteśmy zgodni i nie musimy się szczególnie martwić. :) Z narodzinami dziecka dopiero oznajmimy jak będzie się nazywać. Bo kto wie? Może stwierdzimy, że nie pasuje do naszej pociechy.
Czesto jest tak ze mamy sa przekonane do imienia przed porodem a jak dziecko przychodzi na świat to zmieniają zdanie [emoji6] mam nadzieje ze wasz typ imion bedzie idealnie dobrany[emoji4]

Do góry