reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Termin mam na 13stego , ale mam nadzieję że szybciej się zadziała [emoji6]
A jak termin Ci lekarz wyliczył, z transferu, miesiączki czy usg ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi liczył z transferu coś dodawał coś odejmowal ale zgadza się z tym kalkulatorem ciazy po in vitro więc się tego trzymam jak cc to szybciej a jak sn to 26.11 .Ale mnie dziś zgaga piecze, bleeee

A ty masz termin jakoś zaraz po mnie dobrze pamiętam?!?
Wiesz no ja też miałam takie obiekcje ale przez dwa miesiące (może nie całe) moze nie!!! Nie będę wlewala octu.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

No u Mnie na bank styczeń kwestia czy dotrwam do końca czy szybciej się nic nie wydarzy ....Ja kupiłam taka wielka pakę po dziewczynce na olx prawie jak nówki i ta babka mi pisała ze jeśli się obawiam to żebym dolała octu i dwa razy wypłukała . No dobra to jak ciągniemy temat to w jakiej temp będziesz prała bo tu tez tyle wersji ze ocipieć można? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No u Mnie na bank styczeń kwestia czy dotrwam do końca czy szybciej się nic nie wydarzy ....Ja kupiłam taka wielka pakę po dziewczynce na olx prawie jak nówki i ta babka mi pisała ze jeśli się obawiam to żebym dolała octu i dwa razy wypłukała . No dobra to jak ciągniemy temat to w jakiej temp będziesz prała bo tu tez tyle wersji ze ocipieć można? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
40st bawelenka wystarczy

Na szczęście ugadalam sie z siostrą i szwagierka ze one przyjadą mi to wyprasować bo ja bym umarła... Tak mnie plecy bolą że bym nie dała rady

reklama
Do góry