reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ze do obserwacji... ja i tak mam co dwa tygodnie wizytę. Ogólnie u mnie chyba taka uroda bo cukrzycy nie ma wad u dziecka też więc nie wiadomo... obserwować bo grozi pęknięciem pęcherza i szybszym porodem. Ty się nie martw bo norma jest albo niedawno byla do 25. Tylko mówił ze na moim etapie ciąży norma to 22.

---27tc---
A ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do 20 na pewno nie bo mi to lekarz mówił

---27tc---

Mamy jedno tylko dla chlopca Franek maz tak wytypowal początkowo mi sie nie podobalo ale teraz chyba innego bym nie chciala moze jeszcze ignas a dla dziewczynki nie mam pojecia [emoji30]
U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan... ;)

U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan... ;)
Mi się Ignaś mega podoba

---27tc---

reklama
Do góry