reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ze do obserwacji... ja i tak mam co dwa tygodnie wizytę. Ogólnie u mnie chyba taka uroda bo cukrzycy nie ma wad u dziecka też więc nie wiadomo... obserwować bo grozi pęknięciem pęcherza i szybszym porodem. Ty się nie martw bo norma jest albo niedawno byla do 25. Tylko mówił ze na moim etapie ciąży norma to 22.

---27tc---
A ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do 20 na pewno nie bo mi to lekarz mówił

---27tc---

Mamy jedno tylko dla chlopca Franek maz tak wytypowal początkowo mi sie nie podobalo ale teraz chyba innego bym nie chciala moze jeszcze ignas a dla dziewczynki nie mam pojecia [emoji30]
U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan... ;)

U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan... ;)
Mi się Ignaś mega podoba

---27tc---

reklama
Do góry