Witajcie Mamuski, mój Mały ma 2150 g 32t5d , wszystko suuuper poza tym że znów się odwrócił i siedzi na dupce lekarz daje nam czas do 6.11 jeśli się nic nie zmieni to prawdopodobnie cc, jestem tym faktem zmartwiona ale co ma być to będzie
reklama
No to pewmie w podobnym czasie bedziemy rodzic. Ja ok 15 listopada cc[emoji4]Witajcie Mamuski, mój Mały ma 2150 g 32t5d , wszystko suuuper poza tym że znów się odwrócił i siedzi na dupce lekarz daje nam czas do 6.11 jeśli się nic nie zmieni to prawdopodobnie cc, jestem tym faktem zmartwiona ale co ma być to będzie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Suuupperrrr[emoji7] No to teraz spokojnie [emoji9] [emoji9]Dziewczyny poplakalam sie...
Lekarz napisal ze pappa w porzadku!
Pisze ze prawdopodobienstwo 1 do 50 000
I pappa 3.55 iu/L a beta 8.8 iu/L
NT 0.8
kredka82
Fanka BB :)
Jeszcze kwestia tego pecherzyka w macicy ale to dopiero usg w listopadzie (choc pewno zrobie wczesniej)Suuupperrrr[emoji7] No to teraz spokojnie [emoji9] [emoji9]
Dziewczyny ja po wizycie. Zosia waży 1063gramy, ulozyla się posladkowo... Przepływy bez zmian ale tragedii nie ma, za to wody płodowe ginekologa zmartwily 22AFI... szyjka w miarę 37,4mm. Poza tym ledwo zyje jestem przeziebiona, wymiotuje, krew z nosa, zgaga okrutna, kaszel okropny ale na szczęście osluchowo czysto...
---27tc---
---27tc---
Ilona 88
O co lekarz na te wody mówił? U mnie w zeszłym tyg. AFI23 I też się ciągle tym zamartwiam [emoji57]Dziewczyny ja po wizycie. Zosia waży 1063gramy, ulozyla się posladkowo... Przepływy bez zmian ale tragedii nie ma, za to wody płodowe ginekologa zmartwily 22AFI... szyjka w miarę 37,4mm. Poza tym ledwo zyje jestem przeziebiona, wymiotuje, krew z nosa, zgaga okrutna, kaszel okropny ale na szczęście osluchowo czysto...
---27tc---
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A co to znaczy z tymi wodami? Za mało? Kuruj się tam. Nic Ci lekarz nie przepisał na to przeziębienie?Dziewczyny ja po wizycie. Zosia waży 1063gramy, ulozyla się posladkowo... Przepływy bez zmian ale tragedii nie ma, za to wody płodowe ginekologa zmartwily 22AFI... szyjka w miarę 37,4mm. Poza tym ledwo zyje jestem przeziebiona, wymiotuje, krew z nosa, zgaga okrutna, kaszel okropny ale na szczęście osluchowo czysto...
---27tc---
Ilona 88
Ładna waga [emoji6]może mały się jeszcze przekręci, a jak ni to będziesz bynajmniej wiedziała kiedy i o której będzie ten wspaniały dzień [emoji7]No to pewmie w podobnym czasie bedziemy rodzic. Ja ok 15 listopada cc[emoji4]
adunnnia90
Jak sie czujecie? [emoji4]No to pewmie w podobnym czasie bedziemy rodzic. Ja ok 15 listopada cc[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ze do obserwacji... ja i tak mam co dwa tygodnie wizytę. Ogólnie u mnie chyba taka uroda bo cukrzycy nie ma wad u dziecka też więc nie wiadomo... obserwować bo grozi pęknięciem pęcherza i szybszym porodem. Ty się nie martw bo norma jest albo niedawno byla do 25. Tylko mówił ze na moim etapie ciąży norma to 22.O co lekarz na te wody mówił? U mnie w zeszłym tyg. AFI23 I też się ciągle tym zamartwiam [emoji57]
---27tc---