reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja ten. Do codziennej higieny mam termos z przegotowana woda i waciki. Mam tez chisteczki nawilzane (Mustella - wybrane po przeczytaniu analizy Sroka o...) ale to raczej na wyjscia, albo jak Tata zmienia pieluche [emoji12]
Zero odpazen, ani problemow skornych.
1506594051-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam ten kupiony.
Mój mąż twierdzi że dupa pod kran ..... A nie jakieś chusteczki :errr:

reklama
Też mam ten kupiony.
Mój mąż twierdzi że dupa pod kran ..... A nie jakieś chusteczki :errr:

Prosze, zrob mu zdjecie zmiejacego pieluche Marcelinie, z uzyciem kranu hmm w parku, albo w jakimkolwiek mniejszym sklepie gdzie nie ma przewijakow [emoji12][emoji16]
Doceni chusteczki - wierz mi [emoji4]

Prosze, zrob mu zdjecie zmiejacego pieluche Marcelinie, z uzyciem kranu hmm w parku, albo w jakimkolwiek mniejszym sklepie gdzie nie ma przewijakow [emoji12][emoji16]
Doceni chusteczki - wierz mi [emoji4]

Nie no w domu kran :D
W parku do fontanny chyba nie wsadzi :o
A jak kangurowalas umyte Czy prosto z brzucha 2 h ? A potem odcinanie pępowiny i mycie ?

A jak kangurowalas umyte Czy prosto z brzucha 2 h ? A potem odcinanie pępowiny i mycie ?

Zaraz po wyjeciu dostalam ja na jakies 3 minuty do twarzy, bez mycia ani nic. Po prostu jej buzka do mojego policzka, zebysmy mogly sie przywitac. Potem wazenie i obtarcie jej z grubsza - zajelo to moze 2minuty i potem juz 2h na mnie. Po tych 2h zabrali ja na 5min na szybkie badania i mi ja oddali i zabrali w 3ciej dobie na badanie sluchu i badanie genetyczne (prueba de talon). Nikt jej w szpitalu nie kapal. Ja w domu wykapalam ja jak miala chyba 10 dni (takie zalecenie, dopoki pepuszek nie jest czesciowo zagojony). Tak to tylko ja obmywasz na przewijaku, ale bez wkladania do wody.

reklama
U mnie była wyjęcie z brzucha odcięcie pepowiny i zabranie na badanie. I za chwilkę dali mi małego do policzka. U mnie później małego widziałam rano. Tylko u mnie inna sytuacja bo ja miałam jeszcze mała operacje i 5 dni na pooperacyjnej leżałam wiec małego nie miałam na nic i tylko mi go m lub mama przywozili i odwozili jak juz do domu jechali. Nie wstawalam przez tyle dni z łóżka. Dopiero 5 dnia miałam już go przy sobie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry