reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale w sypialni w osobnym łóżku czy w Waszym ?

Pierwsze 6tyg spala z nami, bo praktycznie nie odstawiala sie od piersi i tylko lezac ze mna pozwalala mi na chwile zasnac. A potem juz odkladalam ja do lozeczka i tak zostalo - spi w nim. I dzis po raz pierwszy przespala cala noc [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsze 6tyg spala z nami, bo praktycznie nie odstawiala sie od piersi i tylko lezac ze mna pozwalala mi na chwile zasnac. A potem juz odkladalam ja do lozeczka i tak zostalo - spi w nim. I dzis po raz pierwszy przespala cala noc [emoji16][emoji16][emoji16]

Szaleństwo. To się mamuś wyspała.

No ba ja właśnie nie zamierzam jej odkładać do łóżeczka ha ha ha ha
Tylko chce spać z nią mąż się boi że zgniecie......
Chyba kupię to mini łóżeczko do sypialni bo u mnie duże się poprostu nie zmieści :laugh2:

reklama
No ba ja właśnie nie zamierzam jej odkładać do łóżeczka ha ha ha ha
Tylko chce spać z nią mąż się boi że zgniecie......
Chyba kupię to mini łóżeczko do sypialni bo u mnie duże się poprostu nie zmieści :laugh2:

Poszukaj na walla - maja tego sporo. A jakies jej lozeczko Ci sie przyda, bo mimo, ze spanie z dzieckiem jest super uczuciem, to kiedys zechcesz sie zwyczajnie wyspac, a zeby to bylo mozliwe to Marcela bedzie musiala byc w swoim lozeczku. Wierz mi [emoji12]

Do góry