reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja miałam 136 po dwóch godzinach i lekarz trochę mnie postraszył. Mam zakaz na słodycze, ziemniaki, makarony i białe pieczywo. Ale tak jakoś bardzo restrykcyjne się tego nie trzymam [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam diabetologa w czwartek i chyba bez insuliny na noc się nie obędzie . I pewnie bez diety się nie obejdzie [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mam wyniki "krzywej" 76 na czczo i 136 po 2 godzinach - może być czy lekarz moze sie przyczepic?
W moim segregatorze mamaginekolog napisali że po 2 h < 153 mg/dl wynik ok .
Mnie robili krzywa w 1 trymestrze Ale powtarzali po godzinie teraz idę w środę i też po godzinie powtarzają .

Ja miałam 136 po dwóch godzinach i lekarz trochę mnie postraszył. Mam zakaz na słodycze, ziemniaki, makarony i białe pieczywo. Ale tak jakoś bardzo restrykcyjne się tego nie trzymam [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Matko tez sie tego boje[emoji51] nie wyobrażam sobie zycia bez tego co wymienilas! A kazal Ci powtarzać badanie?

---25tc---

Dziewczynki czasem również udzielam się w tym temacie wiec melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.

reklama
Do góry