M@gda
Moderatorka
Ano, ano... powoli sie przyzwyczajam do mysli o ewentualnej cesare.Pyzunia![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano, ano... powoli sie przyzwyczajam do mysli o ewentualnej cesare.Pyzunia![]()
Alez rozu... jak u mnie. A mialo byc kolorowo :dU nas też pomału do przodu .....
Ściana się tworzy ....
Łóżeczko skręcone ( ubralam Ale już schowałem hi ) no i pranie i prasowanie .....
A piore w zwykłym Arielu Zobacz załącznik 823935
Mi tez sie podoba ale mojemu m nie ...
Na chwile obecna jak sie potwierdzi ze chlopak to nie mam lepszego niz Nikodem[emoji4] bo fajne imie i ladnie zdrobnic
A moze macie jeszcze jakies fajne meskie propozycje?
Poważnie....
Niedługo wymyśla że podadzą dziecku mleko ....
A Ty śpij w pokoju obok hi
A właśnie mamuśki czy Wasze dzieci śpią w łóżku z Wami ?
Ja mam Franusia ale podoba mi się jeszcze Ksawery.Mi tez sie podoba ale mojemu m nie ...
Na chwile obecna jak sie potwierdzi ze chlopak to nie mam lepszego niz Nikodem[emoji4] bo fajne imie i ladnie zdrobnic
A moze macie jeszcze jakies fajne meskie propozycje?
Ano, ano... powoli sie przyzwyczajam do mysli o ewentualnej cesare.
Ale w sypialni w osobnym łóżku czy w Waszym ?Lilka spi z nami w sypialni i na razie tak zostanie, bo mi wyogdniej. Nie chce mi sie latac do pokoju obok. Za jakis czas pomyslimy nad przenosinami, ale nie wiem czy jest sens przed pierwszymi zebami, ktore podobno w nocy daja popalic...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo akurat było różowe pranieAlez rozu... jak u mnie. A mialo byc kolorowo :d
Przez pierwsze 3 tygodnie spał że mną. Teraz śpi w łóżeczku spotykamy się o 5:30 na porannych pogaduchach i już śpi u mnie do 9.Poważnie....
Niedługo wymyśla że podadzą dziecku mleko ....
A Ty śpij w pokoju obok hi
A właśnie mamuśki czy Wasze dzieci śpią w łóżku z Wami ?