reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.

Moja urodzila sie w 40t z waga 3090g i powiedzialabym, ze byla idealna wielkosciowo :) (i nie tylko [emoji171])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I taka jestem piękna! Mozecie mnie z profilu podziwiac!
1504720376-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sliczna :)
A moge zapytac skad pomysl na imie? Bo nie znalam go wczesniej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do babci wlasnie dzwonilam i tak sobie rozmawialysmy i ona mowi ze najlepiej jakby dziecko nie wazylo ponad 3300 bo wieksze ciezko urodzic, a z waga dziecko po urodzeniu nadgoni. A ona byla pielegniarka. Wiec sie nie martw, przynajmniej bedzie latwiejszy porod.

Mój Oli urodził się z waga 3770 i 57 cm wydawał mi się mały, ale jak widziałam inne dzieciaczki w sali odwiedzin to był jednym z większych [emoji6]a poród był dość ciężki i teraz też się zapowiada taką waga [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do babci wlasnie dzwonilam i tak sobie rozmawialysmy i ona mowi ze najlepiej jakby dziecko nie wazylo ponad 3300 bo wieksze ciezko urodzic, a z waga dziecko po urodzeniu nadgoni. A ona byla pielegniarka. Wiec sie nie martw, przynajmniej bedzie latwiejszy porod.

Pomyliłam się [emoji23][emoji23]tyle miał jak ze szpitala wychodził [emoji23]ur się 3350 [emoji16]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
To trzymam kciuki. Leż grzecznie w szpitalu i dbaj o Kropka[emoji11] [emoji7]

Powodzenia Kochana[emoji5] moja przyjaciółka wczoraj z tego samego powodu juz pojechała do szpitala, dzisiaj miała cc (dziecko ułożone posladkowo) i jest szczęśliwa mamusia [emoji5]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
A tych wód to znaczy że mało?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Norma to powyżej 7. A u mnie wychodziło 7-9.

reklama
Do góry