reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuje wszystkim za gratulacje . My juz w domu . Eryk grzeczniutki. Oczywiście jak ostatnio problem z laktacja :( mały pięknie ssał tylko nie było co wiec trzeba było dać butelkę . Dziś odrobina pokarmu sie pojawiła to odmówił ssania :( Córeczka przywitała brata pięknie i ciagle mówi ze go kocha :) Wszystko super tylko z pracy stresy :( Sam porod katastrofa jak 1 ale czuje sie zdecydowanie lepiej . Miałam zastrzyk z morfiny a potem epidural. Urodziłam w niedz a w pon byłam juz w domu :)

Porod katastrofa mimo znieczulenia?
Najwazniejsze, ze juz w domu jestescie [emoji4]
To musi byc piekny widok jak ta malutka jest kochajaca starsza siostra [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka była przyczyną porodu?., kurcze ja też na listopad i jeszcze taka nie gotowa :baffled:

Łożysko przodujące, i krwotoki , nie martw się ja też na listopad i też nie gotowa [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dam Wam rade - bierzcie sie za pranie i prasowanie wyprawki jesli to nie zrobione, bo za jakis miesiac kregolslup moze Wam odmowic posluszenstwa.
Ja mialam termin koncem marca, czulam sie super, plan byl zrobic to koncem lutego. Na szczescie madre glowy doradzily zeby to przyspieszyc i alleluja, bo miesiac przed porodem nawet siedzac na kanapie kregoslup dawal o sobie znac, wiec nie ma szans zebym mogla to wszytsko wtedy wyprasowac [emoji12]

Dziewczyny dam Wam rade - bierzcie sie za pranie i prasowanie wyprawki jesli to nie zrobione, bo za jakis miesiac kregolslup moze Wam odmowic posluszenstwa.
Ja mialam termin koncem marca, czulam sie super, plan byl zrobic to koncem lutego. Na szczescie madre glowy doradzily zeby to przyspieszyc i alleluja, bo miesiac przed porodem nawet siedzac na kanapie kregoslup dawal o sobie znac, wiec nie ma szans zebym mogla to wszytsko wtedy wyprasowac [emoji12]

Popieram. Póki macie siły to pranie i prasowanie ciuszków. Dobrze, że 2mc przed porodem to zrobiłam. Torbę spakowalam 2 dni przed nieplanowanym porodem, bo mi się nie chciało wcześniej.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, odgniewalam sie z szydelkiem i szkonczylam kocyk:
1504772234-aaaaaa.jpeg

Musze go jeszcze wyprac i bedzie wpytke.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry