Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
reklama
Link do: USG połówkowe ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Powodzenia Kochana[emoji5] moja przyjaciółka wczoraj z tego samego powodu juz pojechała do szpitala, dzisiaj miała cc (dziecko ułożone posladkowo) i jest szczęśliwa mamusia [emoji5]Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
M@gda
Moderatorka
Jak mus to mus. Lez jak trzebaHej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Fanka BB :)
Gratuluję, ładna waga i śliczny profil [emoji9]Dziewczyny, ja po badaniu. Jak to lekarz ujal jak wazy Żywie "kilo piecdziesiat wagi ludzkiej" ogolnie jest niezle, szyjka nadal krotkawa, ale w granicach normy. Zwiekszyl mi troche euthyrox.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Piękny profil i córcia pięknaI taka jestem piękna! Mozecie mnie z profilu podziwiac!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Najważniejsze że wszystko ok , dobrze że lekarz chce mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
Ilona 88
A tych wód to znaczy że mało?Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
ewelin86
Kochana mój ur się z wagą 3150 niespodziewanie 3tyg przed terminem.Hej, ja też po wizycie. Oj trwała prawie godzinę. Ciężko było zmierzyć przepływy. Niby wszystko w normie, ale jutro idę do szpitala. Wód mam na pograniczu. Mały też dużo nie przyrósł. Lekarz woli mieć nas pod obserwacją. Waży ok. 3060g. Pewnie w szpitalu będzie mniej ważył. Szyjka wciąż zamknięta,a termin coraz bliżej.
Będziesz pod obserwacja, a maluszek tez jeszcze przybierze na wadze
reklama
M@gda
Moderatorka
Do babci wlasnie dzwonilam i tak sobie rozmawialysmy i ona mowi ze najlepiej jakby dziecko nie wazylo ponad 3300 bo wieksze ciezko urodzic, a z waga dziecko po urodzeniu nadgoni. A ona byla pielegniarka. Wiec sie nie martw, przynajmniej bedzie latwiejszy porod.Kochana mój ur się z wagą 3150 niespodziewanie 3tyg przed terminem.
Będziesz pod obserwacja, a maluszek tez jeszcze przybierze na wadze